Βιάζεται και ο Δένδιας, όπως τότε ο Κοτζιάς!...


21/12/2022

Άρον άρον να συμβιβαστεί με τους Αλβανούς θέλει ο Δένδιας. Γιατί; Μας κυνηγάει κανείς; Μάλλον οι εκλογές, κι αυτό δεν είναι για καλό!

Φαγώθηκε ο ΥΠΕΞ Δένδιας, ακολουθώντας βέβαια απόλυτα την κυβερνητική πολιτική του Μητσοτάκη, να συμφωνήσει με τους Αλβανούς και από κοινού να καταθέσουν συνυποσχετικό στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης, προκειμένου να λυθούν τα ζητήματα υφαλοκρηπίδας μεταξύ των δύο χωρών. 

Θαρρείς και δεν υπάρχει αύριο: Πρέπει να συμβιβαστούμε, είπε στα ΜΜΕ ο Δένδιας, προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα μεταξύ Ελλάδας και Αλβανίας. 

Πώς εξηγεί την βιασύνη εκ μέρους της Ελλάδας; Υπάρχουν πολλές αναθεωρητικές δυνάμεις στην περιοχή που θα προσπαθήσουν να αποσταθεροποιήσουν την ευρύτερη περιοχή. 

Είναι να μας κλαις, ως λαό! Πριν την κυβέρνηση Μητσοτάκη, βιαζόταν η κυβέρνηση Τσίπρα που με τον Κοτζιά της υπέγραψε την ψευδοσυμφωνία με τα Σκόπια, ώστε να μην κινδυνεύει η σταθερότητα στα Βαλκάνια. 

Και τα Σκόπια του Κοτζιά (που ήθελε να προλάβει τις εκλογές για να πετύχει τον στόχο του), και η Αλβανία του Δένδια (που θέλει να προλάβει τις εκλογές, για να πετύχει και ο δικός του στόχος), δηλώνουν ένθερμοι υποστηρικτές του Ερντογάν και της Τουρκίας. 

Μάλιστα, λίγο πριν το αλβανικό χέρι κάνει χειραψία στον Δένδια σήμερα, ο Ράμα ευχαρίστησε θερμά τον Ερντογάν για τα ντρόουν τα τουρκικά που αγόρασε και δεν παρέλειψε να δηλώσει πόσο καλοί και αδερφικοί φίλοι είναι. 

Εν τω μεταξύ, η ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών του Κοτζιά και το συνυποσχετικό του Δένδια, είναι οι δύο παράγοντες που θα βάλουν φωτιά στην Ελλάδα μας! Έμαθαν πια οι γείτονες ότι οι Έλληνες πολιτικοί έχουν την υποχώρηση και τον συμβιβασμό στο τσεπάκι τους!...

Μετά τα Σκόπια και την Αλβανία, αναμένεται κι ένα συνυποσχετικό με την Τουρκία, ε κι ας μείνει μισή η Ελλάδα! Σημασία έχει να μην αποσταθεροποιηθούν οι άλλες χώρες... (Η φωτογραφία είναι από Ναυτεμπορική) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου