Τσίπρας: Πάει στον Αγιασμό των Υδάτων, ελπίζοντας στην ψυχολογία των μαζών


 5/1/2023

Αχαρακτήριστα συμβαίνουν στην ελληνική κοινωνία! Ο Τσίπρας αύριο θα παρευρεθεί στον Αγιασμό των Υδάτων, ενώ δεν πιστεύει στον Θεό! Γιατί; Μα για την εξουσία! Αλλά, ποιος του έκανε την πρόσκληση;

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ του έκανε την πρόσκληση για να παραστεί στον Αγιασμό των Υδάτων στον Πειραιά, όπου θα χοροστατήσει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος!

Ο Τσίπρας, που δήλωσε άθεος, που δεν έχει παντρευτεί ούτε έχει βαφτίσει τα παιδιά του (δημόσιες δηλώσεις του το 2015), αποδέχθηκε την πρόσκληση. Γιατί ελπίζει στην ψυχολογία των μαζών, θα παρασυρθούν δηλαδή οι Έλληνες και θα του δώσουν ψηφαλάκια που θα τον κάνουν ξανά πρωθυπουργό. 

Θεωρεί ότι οι μάζες δεν χρησιμοποιούν σωστά τον λογισμό τους, παρασύρονται εύκολα από εικόνες και ψεύτικα λόγια. Άδικο έχει;

Αφού οι παπάδες τον έκλεισαν στην αγκαλιά τους προστατευτικά, περιφρονώντας την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών εις βάρος της Μακεδονίας μας, ο Τσίπρας νοιώθει δικαιωμένος και έτοιμος να κυβερνήσει πάλι.

Θεωρούν, Τσίπρας και παπάδες, ότι η πνευματική και ψυχική κατάσταση των Ελλήνων βρίσκεται σε τέτοιο στάδιο μαρασμού, που θα διευκολύνει την υλοποίηση των προσωπικών τους ματαιοδοξιών, τις οποίες οι ίδιοι αποκαλούν ως φιλοδοξία και ανάγκη σωτηρίας της χώρας μας. 

Ωστόσο, την προσφερόμενη από αυτούς σωτηρία δεν την θέλουμε! Γιατί, στην πραγματικότητα, είναι θάνατος. Θάνατος της λογικής, της αξιοπρέπειας και της ίδιας της πίστης τελικά, και στον Θεό και στην πατρίδα. (Φωτογραφία από το Βήμα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου