Δασκάλα στην Χαλκιδική δεν αντέχει να βλέπει το όνομα Σκόπια! Δείτε πώς διόρθωσε το γραπτό μαθήτριας!


 21/2/2023

Δασκάλα στην Χαλκιδική, στην έκτη τάξη ενός Δημοτικού Σχολείου, διορθώνει το γραπτό μίας μαθήτριας και ρεζιλεύει το έθνος μας! 

Οργανωμένο έγκλημα διαπράττεται κατά του έθνους και της Μακεδονίας μας από την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση, τα ΜΜΕ και τραγικώς τα σχολεία μας! Την ώρα που οι Σκοπιανοί μιλούν για "μακεδονική" γλώσσα και "μακεδονική" μειονότητα μέσα στην Μακεδονία μας, το ελληνικό υπουργείο παιδείας έχει δώσει εντολή να περιθωριοποιούνται οι μαθητές που αποκαλούν τα Σκόπια, Σκόπια, και όχι "Βόρεια Μακεδονία". 

Η εν λόγω δασκάλα διορθώνει το γραπτό της μαθήτριας, γράφοντας φαρδιά-πλατιά "Βόρεια Μακεδονία". 

Έχουν βαλθεί να ξεκόψουν την Μακεδονία από την Ελλάδα, και θα το καταφέρουν, αν δεν τιμωρηθούν έγκαιρα, δικαστικώς, οι υπαίτιοι της ψευδο-συμφωνίας των Πρεσπών καθώς και αυτοί που την σέβονται. 

Δυστυχώς, οι ομιλούντες την "μακεδονική" σλάβοι, έχουν το δικαίωμα να αγοράζουν γη και σπίτια στην Ελλάδα μας. Σε λίγα χρόνια, θα έχουν στήσει μια "όμορφη μειονότητα Μακεδόνων" που θα διεκδικούν όσα δεν πέτυχαν τον προηγούμενο αιώνα. 

Στο μεταξύ, οι "δάσκαλοι"  μαθαίνουν στα παιδιά μας ότι η "Μακεδονία"  βρίσκεται εκτός Ελλάδος. 

Αν είχαμε δημοκρατία, αυτή η δασκάλα δεν θα μπορούσε να διδάξει τα Ελληνόπουλα. Δεν θα είχε το δικαίωμα, ατιμώρητη, να πληγώνει το ψυχοπνεύμα ενός μικρού παιδιού.

Ωστόσο, υπάρχει ελπίδα! Όσο υπάρχει η μαμά που μαθαίνει στο παιδί της να αντιστέκεται και να αποκαλεί τα Σκόπια, Σκόπια, όσο υπάρχει η μαμά που ξέρει πώς θα αντιμετωπίσει την τραυματισμένη ψυχούλα του παιδιού της! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου