Βρώμικοι καιροί με σφραγίδα Βαρθολομαίου


27/3/2023

Η κατάφωρη παραβίαση των δικαιωμάτων των Ελλήνων συνεχίζεται ανεμπόδιστα, αυτή την φορά με σφραγίδα Βαρθολομαίου, του οικουμενικού πατριάρχη!

Υποδέχθηκε προσφάτως τον Σκοπιανό πρόεδρο που διακηρύσσει προς πάσα κατεύθυνση ότι είναι "Μακεδόνας". 

Με πλατιά χαμόγελα, ο Βαρθολομαίος υποδέχθηκε πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 13 Μαρτίου του 2023, τον Σκοπιανό πρόεδρο Πενταρόφσκι. Αυτήν την ενημέρωση είχαμε από το δελτίο τύπου του Φαναρίου. 

Ο Σκοπιανός έγινε δεκτός "με ιδιαίτερη τιμή", πήρε δώρα από τον Βαρθολομαίο και την αυλή του, και πριν φύγει, υπέγραψε στο βιβλίο των Επισκεπτών.

Σαφώς, ο διάλογος του Βαρθολομαίου με τον Πενταρόφσκι ήταν πολύ θερμός. Αφού ο πατριάρχης είναι πολύ χαρούμενος που τα Σκόπια ονομάζονται πια "Βόρεια Μακεδονία" και η γλώσσα τους είναι "μακεδονική".

Εξ ου και δεν άνοιξε το στόμα του ο Βαρθολομαίος για να καταδικάσει την απόφαση του Πρωτοδικείου Φλώρινας, βάσει της οποίας τα "μακεδονικά" θα μπορούν να διδάσκονται στα ελληνικά σχολεία!!! 

Πολιτικοί, παπάδες, εκπαιδευτικοί, επιστήμονες, καλλιτέχνες και ΜΜΕ, όλοι ένωσαν την φωνή τους για να αποτελειώσουν την Μακεδονία μας και να εξαφανίσουν την μακραίωνη ιστορία της. Είναι ανίκανοι να συνειδητοποιήσουν το μέγεθος του εγκλήματος που διαπράττουν εις βάρος της πατρίδας μας. (Η φωτογραφία είναι από orthodoxostypos.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου