Μας έχεις κουράσει Καπουτζίδη, φτάνει πια!


1/4/2023

Συχνά πυκνά εμφανίζεσαι σε κάποιο ιδιωτικό ή κρατικό τηλεοπτικό κανάλι, ως ηθοποιός, ως σχολιαστής, ως σεναριογράφος, ως παρουσιαστής, ως διαφημιστής. Και παντού λες τα ίδια πράγματα. Έλεος πια, φτάνει! 

Είσαι ομοφυλόφιλος. Ε και; Γιατί πρέπει όλη την ώρα να ασχολούμαστε μαζί σου; Δεν είσαι, όπως ισχυρίζεσαι, αδικημένος από την κοινωνία λόγω των ερωτικών σου προτιμήσεων. Μια χαρά καταφέρνεις να κερδίζεις τα λεφτουδάκια σου. 

Ενώ, εμείς, που δεν έχουμε τις ίδιες ερωτικές προτιμήσεις με σένα, τρέχουμε πίσω από το μεροκάματο για να πληρώσουμε το ρεύμα, το νερό και τα πανάκριβα πια γιαούρτια. 

Τελευταία, τα έβαλες και με τον Θεό. Ποιος είδε, είπες, τον Θεό να παίρνει λίγο από τον άντρα και να φτιάχνει την γυναίκα; Κοντολογίς, χλευάζεις την πλειοψηφία των Ελλήνων που πιστεύει στον Θεό. Από την άλλη, όμως, λες ότι ο Χριστός δεν μίλησε ποτέ για την ομοφυλοφιλία. Πού το ξέρεις;  Ήσουν κάπου κοντά και άκουσες όσα έλεγε; 

Δεν βαρέθηκες να ασχολείσαι συνεχώς με το ίδιο θέμα των ερωτικών σου προτιμήσεων; Εμείς, πάντως, βαρεθήκαμε να σε ακούμε να κλαίγεσαι. 

Γιατί δεν ασχολείσαι με άλλα καίρια ζητήματα που αφορούν την πατρίδα μας; 

Είσαι από Σέρρες. Μίλα λοιπόν για την Μακεδονία και την προδοσία των πολιτικών εις βάρος της. Στο χέρι σου είναι να εκμεταλλευτείς το βήμα που έχεις, και να δώσεις κάτι ωφέλιμο στην πατρίδα. Κάνε μας να ασχοληθούμε μαζί σου για σοβαρά προβλήματα. Αυτό που συμβαίνει στο κρεβάτι σου, ε, δεν μας αφορά! Ούτε αυτό που συμβαίνει στο δικό μας κρεβάτι, σε αφορά! 

Είναι άδικο, ασύνετο και επικίνδυνο, στην εποχή μας, στην οποία κυριαρχούν η πολιτική, η οικονομική και η κοινωνική διαφθορά, να επικεντρώνεται ο δημόσιος λόγος σε θέματα της κρεβατοκάμαρας. 

Οπότε, ναι, μας έχετε κουράσει με τον αδιάκοπο μονόλογό σας, κι εσύ Καπουτζίδη, και όλοι οι δικοί σου στα ΜΜΕ. Φτάνει πια! Φτάνει... 

Νίκη Μάρκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου