Να λέγεσαι εφημερίδα Μακεδονία και να γράφεις ότι οι "Βορειομακεδόνες" επενδύουν στην Θεσσαλονίκη


 29/4/2023

Είναι σουρεαλιστική η κατάσταση που βιώνουμε στην Μακεδονία μας. Η εφημερίδα Μακεδονία μάς ενημερώνει ότι "Βορειομακεδόνες" επενδυτές κατέφτασαν στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική. 

Στην ηλεκτρονική της έκδοση makthes.gr, σήμερα, στο άρθρο με τίτλο "Θεσσαλονίκη: Νέες επενδύσεις σε ακίνητα από Ισραηλινούς και Βορειομακεδόνες", μεταξύ άλλων διαβάζουμε:

"Σύγχρονες κατοικίες στο Νο 7 της Ερμού 

Μία άλλη επενδυτική κίνηση που έπεσε στην αντίληψη του makthes.gr, αφορά το project της 21 Τhessaloniki, στο αριθμό 7 της οδού Ερμού. Όπως είπε η κα. Nτράγκανα Νταμιάνοβιτς, επιχειρηματίας από τη Βόρειο Μακεδονία, στο συγκεκριμένο άλλοτε επαγγελματικό ακίνητο, πρόκειται να δημιουργηθούν επτά διαμερίσματα, από studios μέχρι και μεγαλύτερες κατοικίες, οι οποίες θα είναι έτοιμες και θα βγούνε προς πώληση στην αγορά, μετά από ένα χρόνο.

Η κα. Νταμιάνοβιτς, έχει επίσης επενδύσει σε τέσσερις μεζονέτες στην Κρυοπηγή Χαλκιδικής αλλά και σε παραθεριστικά διαμερίσματα στη Θάσο".

Όλοι αυτοί που σήμερα αποκαλούν τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία" και αποδέχονται ικανοποιημένοι ότι οι σλάβοι μιλούν "μακεδονικά" και χαίρονται ξέφρενα με την ιστορική μας ενδοτικότητα και προδοσία, όλοι αυτοί, στα συστημικά ΜΜΕ και στα κόμματα, δεν θα ζουν όταν θα ξεσπάσουν ταραχές και θα χυθεί εκ νέου αίμα για την σωτηρία της Μακεδονίας και της Ελλάδας μας. Γιατί αυτό θα γίνει, όπως μας διδάσκει η ιστορία μας. 

Και όποιος πιστεύει ότι οι Σκοπιανοί έρχονται στην Θεσσαλονίκη και στην Χαλκιδική μόνο για να πλουτίσουν, είναι βαθιά γελασμένος και νυχτωμένος. 

Είναι η σύγχρονη μορφή των κομιτατζήδων, η μάσκα του επενδυτή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου