Αναπάντητη… κανονικότητα η ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών


13/6/2023

Ο Συρίγος (ΝΔ),  ο Ηλιόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και η αναπάντητη... κανονικότητα της  ψευδοσυμφωνίας των Πρεσπών

Ζούμε αλλοπρόσαλλους καιρούς, καμωμένους με ομορφοπαρουσιασμένες προδοσίες που στα αυτιά του λαού ηχούν ως μια κανονικότητα!

Στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του κρατικού καναλιού σήμερα, με αφορμή το θέμα που προέκυψε με τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που μιλούν για «τουρκική» και όχι μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη: Ο Ηλιόπουλος, προσπαθώντας να πείσει ότι δεν χρησιμοποιούν την λέξη «τουρκική» για τους μουσουλμάνους της Θράκης, βομβάρδισε τον Συρίγο με επιχειρήματα κανονικότητας.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, του είπε ότι αυτός και το κόμμα του (ΝΔ) δεν ήθελαν την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών κατά την προεκλογική περίοδο, φορούσαν μάλιστα και περικεφαλαίες πατριωτισμού, ενώ τώρα πια την αποδέχονται. Αποδείχθηκε λοιπόν, κατά τον Ηλιόπουλο, ότι είχε πατριωτικό δίκαιο το κόμμα του που ήθελε τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία», και, τελικά, αυτή η συμφωνία ήταν στρατηγική νίκη της Ελλάδας στα Βαλκάνια, ενώ έχασε ο Ερντογάν και ο Πούτιν.

Στο εγκεφαλικό και πατριωτικό μπέρδεμα του Ηλιόπουλου, τι απάντησε ο Συρίγος;

Η ΝΔ άφησε αναπάντητη την κανονικότητα του ΣΥΡΙΖΑ. Ο Συρίγος προσπέρασε το θέμα, σαν να μην το είχε θέσει ο Ηλιόπουλος.

Και οι δύο δημοσιογράφοι της εκπομπής; Άφησαν την κανονικότητα που επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ και σέβεται η ΝΔ, αναπάντητη.

Το χειρότερο όλων αυτών; Οι Έλληνες που αφήνουμε τα αλλοπρόσαλλα και αντεθνικά συμφέροντα των κομμάτων να κυριαρχούν, αφήνοντας αυτή την «αναπάντητη κανονικότητα» να διαρρηγνύει τους ιστούς του έθνους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου