Καβάλα: Βούλγαρος πέταξε την Ελληνική Σημαία από τον Λιμενοβραχίονα και ύψωσε την βουλγαρική


 5/8/2023

Αντιστάθηκε στους Λιμενικούς και τους έβρισε, ενώ φέρεται να φώναζε «εδώ είναι Βουλγαρία!», ισχυριζόμενος ότι η Καβάλα και οι γύρω περιοχές δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά στη χώρα του

Τη σημαία της Βουλγαρίας πήγε να υψώσει ένας 35χρονος στο λιμάνι της Καβάλας αντί της ελληνικής, την οποία πέταξε κάτω χθες το μεσημέρι. 

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος υπήκοος Βουλγαρίας προέβη στην υποστολή της ελληνικής σημαίας από τον ιστό που βρίσκεται στο νότιο λιμενοβραχίονα του λιμένα Καβάλας πετώντας την κάτω, ενώ ύψωσε τη σημαία της Βουλγαρίας και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή μη συμμορφούμενος στις εντολές των στελεχών της οικείας Λιμενικής Αρχής. Αντιστάθηκε, δε, σθεναρά στη σύλληψή του προβαίνοντας σε εξύβριση κατά των Λιμενικών. 

Σύμφωνα με το kavalanews, ο 35χρονος φώναζε «εδώ είναι Βουλγαρία!», ενώ φέρεται να δήλωσε πως είναι μέλος μιας εξτρεμιστικής βουλγαρικής οργάνωσης, η οποία θεωρεί ότι η Καβάλα και οι γύρω περιοχές δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά στη Βουλγαρία.

Ο άνδρας συνελήφθη από στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας για παράβαση των άρθρων 167 (Βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων), 191Α ( Προσβολή συμβόλων ή τόπων ιδιαίτερης εθνικής ή θρησκευτικής σημασίας) και 361 (εξύβριση) του Π.Κ.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας. Πηγή

Να περιμένουμε επίσημες δηλώσεις από την κυβέρνηση και την αξιωματική αντιπολίτευση; Θα καταδικάσουν τον  Βούλγαρο; Μπα, διακοπές κάνουν τα παιδιά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου