Συνταγματάρχης Mac Gregor: Θα δούμε τον ουκρανικό στρατό, για τον οποίο ξοδέψαμε τόσα χρήματα, να λιώνει


31/8/2023

Ο συνταγματάρχης Mac Gregor εξηγεί στον Tucker Carlson γιατί ο πόλεμος στην Ουκρανία πρέπει να τελειώσει γρήγορα.

Σύμφωνα με τον Μακ Γκρέγκορ, αν ο πόλεμος συνεχιστεί, θα φτάσει τελικά στο αμερικανικό έδαφος.

Ο Τάκερ Κάρλσον (δημοσιογράφος γνωστός από την παλιά συνεργασία του με τον τηλεοποτικό σταμό foxnews) δημοσίευσε μια συνέντευξη στις 21 Αυγούστου με έναν πρώην αξιωματούχο της κυβέρνησης Τραμπ, τον συνταγματάρχη Ντάγκλας Μακ Γκρέγκορ (συνταξιούχος), ο οποίος εξήγησε γιατί ο πόλεμος στην Ουκρανία έβαλε τις Ηνωμένες Πολιτείες στο χείλος ενός «καταστροφικού πολέμου που θα μπορούσε εύκολα να μας καταστρέψει».  

Ο κ. Carlson ξεκινά με μια τολμηρή δήλωση:

«Σχεδόν όλα όσα σας έχουν πει το NBC και οι New York Times για τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι ψέματα». 

«Ισχυρίζονται ότι ο ρωσικός στρατός είναι ανίκανος και ότι η Ουκρανία είναι δημοκρατία, ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι ο Χίτλερ και ότι προσπαθεί να καταλάβει τον κόσμο». 

«Ευτυχώς, οι Ουκρανοί κερδίζουν».  

«Κάθε ισχυρισμός είναι λάθος, ειδικά ο τελευταίος». Αυτό υποστηρίζει ο καλεσμένος συνταγματάρχης του Carlson, προσθέτοντας ότι «ο ουκρανικός στρατός δεν κερδίζει – στην πραγματικότητα, χάνει άσχημα».  

«Η Ουκρανία καταστρέφεται. Ο πληθυσμός της σφαγιάζεται».

Συνταγματάρχης Mac Gregor

«Οι περισσότεροι Αμερικανοί δεν γνωρίζουν τίποτα για την Ουκρανία», συνεχίζει ο κ. ΜακΓκρέγκορ, προσθέτοντας ότι «αν γνώριζαν έστω και λίγο την ιστορία της Ανατολικής Ευρώπης, θα έλεγαν όλοι «φύγε!». …γιατί οι πόλεμοι, η αιματοχυσία και το μίσος που καλλιεργούνται εδώ και αιώνες είναι κάτι που δεν μπορούμε να διευθετήσουμε». 

Ο τόνος των σχολίων του Μακ Γκρέγκορ γίνεται όλο και πιο ανησυχητικός καθώς η συζήτηση συνεχίζεται και ο συνταγματάρχης δεν διστάζει να πει δημοσίως ότι "θα δούμε τον ουκρανικό στρατό, για τον οποίο ξοδέψαμε τόσα χρήματα, να λιώνει".

Σημειώνει ότι ο Πρόεδρος Μπάιντεν ενέκρινε την καταβολή «μπόνους μάχης», που συνεπάγεται την παρουσία αμερικανικών δυνάμεων στο έδαφος στην Ουκρανία.

«Θα ήταν λάθος να πιστεύουμε ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν ξέρουν πού βρίσκονται», λέει ο απόστρατος συνταγματάρχης, ο οποίος επισημαίνει ότι οι Ρώσοι στέλνουν ένα μήνυμα με τα πρόσφατα πλήγματα με πυραύλους ακριβείας κοντά στα σύνορα της Πολωνίας και από τη Μολδαβία:  

«Αν νομίζεις ότι μπορείς να κρυφτείς από εμάς, αν μπεις εδώ, αν περάσεις αυτά τα σύνορα, θα σε εξοντώσουμε».

 «Πρέπει να αποδεχτούμε αυτές τις πραγματικότητες γιατί δεν μπορούμε να τις ξεπεράσουμε», παρατήρησε, συλλογιζόμενος τους ανθρώπους που τον αποκαλούσαν «αντιπατριωτικό» για τα σχόλιά του.

Ο Carlson, φτάνοντας στο τέλος της συνέντευξης, ρωτά τον Mac Gregor για τον «Αμερικανό αριστερό ντυμένο γυναικεία» που είναι τώρα ο εκπρόσωπος της Ουκρανίας και ο οποίος ισχυρίστηκε ότι:  

«Ο Βλαντ Πούτιν είναι ένας βρικόλακας που λούζεται στο αίμα παιδιών της Ουκρανίας».

Ένας τρανς εκπρόσωπος του ουκρανικού στρατού φαντασιώνεται το αίμα που ρέει από το στόμα του Πούτιν.  

Ο Μακ Γκρέγκορ ρωτά: «Είναι τρανς άντρας;»  

Στην οποία ο Carlson απαντά: «Ναι, είναι ένας άντρας με ψεύτικο στήθος».

Ο MacGregor απαντά: «Νομίζω ότι όλα τα άλλα είναι λάθος… αυτός ο πόλεμος είναι μια καταστροφή… οι άνθρωποι που είναι βουτηγμένοι στο αίμα είναι στο Κίεβο και στην Ουάσιγκτον». Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου