Ο Κασσελάκης που λέει ότι δεν ξέρει καλά ελληνικά, αποκάλεσε τα Κατεχόμενα κρατίδιο και θέλει να γίνει πρωθυπουργός


 22/9/2023

Τα ελληνικά του φταίνε και η μεγάλη κούραση, μάς είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ο Κασσελάκης του Σύριζα, που αποκάλεσε τα Κατεχόμενα "τουρκικό κρατίδιο".

Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος που θέλει να γίνει ηγέτης του Σύριζα, του κόμματος που πρόδωσε την Μακεδονία μας, τάχα-δήθεν από κούραση δεν θυμόταν ότι έγινε τουρκική εισβολή στην Κύπρο μας! Εκτός αυτού, θέλει λίγους μήνες, όπως είπε ο ίδιος, για να εξασκήσει τα ελληνικά του. 

Εκεί στα ξένα που ζούσε, πού να μιλήσει ελληνικά ο άνθρωπος; Και γιατί να υπερασπιστεί την ελληνική ιστορία; Ούτε ο καθοδηγητής του, ο Τσίπρας δηλαδή, σεβάστηκε την ιστορία μας, ούτε αυτός μιλούσε καλά ελληνικά. 

Η δουλειά τους να γίνεται, κι ας είναι καλά αυτοί που τους φυτεύουν στην πατρίδα μας, με απώτερο σκοπό τους την εξόντωση του έθνους μας.

Και, να θυμηθούμε τι δήλωσε ο τύπος: ότι ο πρωθυπουργός είναι απαράδεκτο να μην απαντά στην πρόκληση Ερντογάν για αναγνώριση του δεύτερου μισού, ε, της Βορ... του κρατιδίου του δικούς τους στην Κύπρο. 

Μήπως και ο τωρινός πρωθυπουργός, φυτευτός δεν είναι; Αν δεν ήταν, θα είχε σκίσει την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών του Τσίπρα, ψευδοσυμφωνία που ο Κασσελάκης, όση κούραση κι αν έχει, δεν θα την ξεχάσει ποτέ, θα την τιμά και θα την έχει κορώνα στο κεφάλι του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου