Τα καημένα τα Σκόπια κινδυνεύουν να εξαφανιστούν ως "Μακεδονία" εξαιτίας της βουλγαρικής δράσης εθνοκτονίας!...


6/9/2023

Όσα και να πούμε, είναι λίγα! Η διαμάχη ανάμεσα στην Βουλγαρία και στα Σκόπια συνεχίζεται και οξύνεται, για το ποιος είναι "Μακεδόνας"  με τους Σκοπιανούς στην τελευταία τους αντίδραση να υποστηρίζουν πως οι Βούλγαροι θέλουν να τους εξαφανίσουν πλανητικά ως "Μακεδόνες"! 

Σκόπια: Η Βουλγαρία θέλει να εξαφανίσει ό,τι είναι "μακεδονικό" σε πλανητικό επίπεδο!

Σε έξαρση η βουλγαρική δράση εθνοκτονίας για την αποτροπή του ψηφίσματος για τον εορτασμό της "μακεδονικής" κληρονομιάς στις Ηνωμένες Πολιτείες, γράφει η εφημερίδα των Σκοπίων Nova Makedonija.

Η κυβέρνηση της Σόφιας παρακολουθεί με εγρήγορση κάθε "μακεδονική" δραστηριότητα και προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις να αποτρέψει οποιαδήποτε προώθηση της "μακεδονικής" γλώσσας, πολιτισμού και ταυτότητας οπουδήποτε στον κόσμο, παρουσιάζοντάς τα ως βουλγαρικά.

Γι’ αυτό και η βουλγαρική αντίδραση στο ψήφισμα που εγκρίθηκε στη γερμανική Bundestag για τη "μακεδονική" γλώσσα, τον πολιτισμό και την ταυτότητα, με το συμπέρασμα ότι πρόκειται για μια εχθρική ενέργεια με στόχο τη Βουλγαρία, ήταν τόσο σφοδρή.

Παρόμοιο ψήφισμα ανακοινώθηκε και στο γαλλικό κοινοβούλιο, αλλά προφανώς το βουλγαρικό διπλωματικό δίκτυο άσκησε πίεση στον παραδοσιακό του σύμμαχο για να μην συμβεί κάτι τέτοιο, οπότε κανείς δεν μιλά πια για τέτοιο ψήφισμα.

Πηγή: (Απόσπασμα άρθρου) echedoros.blog

Βέβαια, η ελληνική κυβέρνηση μαζί με την αγαπημένη της αντιπολίτευση από Σύριζα, Κκε και Πασόκ μεριά, δεν έχουν τίποτα να πουν για το ποιος είναι ο πραγματικός Μακεδόνας, σεβόμενοι με πρωτόγνωρο πείσμα την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών, και αφήνουν τους σλάβους να παγιώνονται ως "Μακεδόνες" παγκοσμίως. Πόση ντροπή πια να αντέξει το έθνος μας, πόση;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου