Άγγελος Συρίγος, ΝΔ: Τι λέει ο άνθρωπος; Υποστηρίζει τα τουρκικά δίκαια! Αδιανόητες και επικίνδυνες πολιτικές συμπεριφορές (Βίντεο)

 
4/10/2023

Ο Άγγελος Συρίγος, βουλευτής της ΝΔ και καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, με ύφος εκατό καρδιναλίων, περισπούδαστο και σοφιστικέ, μάς λέει να ξεχάσουμε το Αιγαίο όπως το ξέρουμε και να δώσουμε κατιτίς στους Τούρκους! Λες και είναι της κυβέρνησής του το Αιγαίο! 

Όπως διαβάζουμε στο newsbreak.gr, ο Συρίγος ομολογεί ευθέως αποστρατιωτικοποίηση, μιλά για θυσία χωρικών υδάτων χάριν επαναστρατιωτικοποίησης και μάς ενημερώνει ότι είναι εύλογο οι Τούρκοι να ζητούν ελληνικά χωρικά ύδατα για θέματα ναυσιπλοΐας!...

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Συρίγος υπακούει στον πρωθυπουργό Μητσοτάκη που σήμερα τον υποδέχθηκαν στην Κοζάνη με ποντιακή λύρα! Εκεί βρέθηκε για να υποστηρίξει τον εκλεκτό του ενόψει των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. 

Αναρωτιέται εύλογα το κουρασμένο μας μυαλό: Δεν είναι ο Μητσοτάκης αυτός που σέβεται την ψευδοσυμφωνία των Πρεσπών;  Δεν είναι ο Μητσοτάκης αυτός που συνομιλεί με τους Τούρκους και ετοιμάζεται να συνάψει την επόμενη προδοτική συμφωνία; 

Θα συνέλθουμε ποτέ;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου