Ρέμος πήγε Τίρανα και ζήτησε συγγνώμη από τους Αλβανούς γιατί οι αχάριστοι Έλληνες τους πλήγωσαν!

 

 16/4/2024

Κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον "καλλιτέχνη", τον Αντώνη Ρέμο. Πήγε, μαζί με την Μαρινέλλα, στα Τίρανα κι έδωσαν συναυλία. Και μετά εκτόξευσε προσβολές εναντίον των Ελλήνων! Αμετροεπής και ανόητος ή επαγγελματίας ανθέλληνας;

Στην διάρκεια αυτής της συναυλίας, που δόθηκε στις 11 Απριλίου, και είχε τίτλο "One Night Only", ο Ρέμος, όπως συλλέξαμε την πληροφορία από την σελίδα govastileto.gr, είπε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:

Εγώ το ’95 έβγαλα τα πρώτα μου τραγούδια, εκεί γύρω στο ’90 ήρθατε κι εσείς για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Από τότε περάσανε πάρα πολλά χρόνια, μεγαλώσατε, κάνατε οικογένειες, κάνατε παιδιά, μεγαλώσανε τα παιδιά σας, μεγαλώσαμε κι εμείς… Κι αυτό που θέλω να σας πω είναι δύο λέξεις μόνο: ένα ευχαριστώ πολύ που βοηθήσατε πραγματικά την Ελλάδα μας σε στιγμές που το χρειαζόταν κι ένα συγγνώμη γιατί η Ελλάδα σας πλήγωσε και νιώθω ότι πληγωθήκατε.

Είχε κάνει και παλαιότερα ο Ρέμος προσβλητικές δηλώσεις, δικαιολογώντας την συμπεριφορά των Τούρκων που μας δολοφόνησαν και μας ξερίζωσαν από την Μικρά Ασία και τον Πόντο. Τώρα, ένοιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους Αλβανούς. Και να ζητήσει συγγνώμη. Γιατί, στο μυαλό του μέσα, η Ελλάδα είχε ανάγκη από τους Αλβανούς. Αλλά οι Έλληνες δεν τους φερθήκαμε καλά!...

Ενώ οι Αλβανοί μπορεί να σκότωσαν τον Αριστοτέλη Γκούμα και τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, μπορεί να κυνηγούν την Ελληνική Μειονότητα στην Βόρειο Ήπειρο και να αρπάζουν περιουσίες, αλλά είναι καλοί και άξιοι και εργατικοί. Για τον Ρέμο.

Ο Ρέμος, με σκοτεινιασμένο τον εγκέφαλο από τις υλικές του επιδιώξεις προσβάλλει όλους τους Έλληνες, και τους νεκρούς και τους ζωντανούς! Αιδώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου