Προς Μητσοτάκη: Η Σκοπιανή δεν αποκάλεσε με ένα τυχαίο όνομα την χώρα της, αλλά "Μακεδονία"

 

 13/5/2024

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μάς αφήνει, για άλλη μια φορά, άναυδους!

Δεν έχει την ικανότητα να αντιληφθεί τις επερχόμενες συμφορές εξαιτίας της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών; Ή δεν θέλει για τους δικούς του λόγους;

Σε κάθε περίπτωση είναι μοιραίος και ανίκανος να υπερασπιστεί τα ιστορικά δίκαια της Ελλάδας και της Μακεδονίας μας. Και φυσικά δεν μπορεί να εγγυηθεί για την ειρήνη στον τόπο μας. 

Η νέα πρόεδρος των Σκοπίων στον όρκο της αποκάλεσε την χώρα της, απροκάλυπτα αλαζονικά και περιφρονητικά προς την Ελλάδα, ως "Μακεδονία".

Και τι έγραψε στο Χ ο Μητσοτάκης;

"Η προκλητική επιλογή της νέας Προέδρου της Βόρειας Μακεδονίας να παραβεί το επίσημο κείμενο του όρκου της και να αποκαλέσει τη χώρα της με διαφορετικό όνομα αποτελεί πρωτοβουλία παράνομη και ανεπίτρεπτη. (Πρέπει πολύ να φοβήθηκε και να ταράχτηκε η Σκοπιανή πρόεδρος με τις λέξεις παράνομη και ανεπίτρεπτη!!!...)

 

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσπαθεί με κάθε τρόπο να διατηρήσει ζωντανό το άλλοθι της καταψήφισης της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, και δεν την καταργεί εδώ και τώρα όπως οφείλει και μπορεί (πόσες διεθνείς συμφωνίες δεν εφαρμόστηκαν στο μακρινό και πρόσφατο παρελθόν!!!), ενώ ταυτόχρονα οι σκοπιανοί ετοιμάζονται να κατεβούν οργανωμένα στην χώρα μας ως "μακεδονική μειονότητα"...

 Παράλληλα, τα δικά μας ΜΜΕ με μια ανεξάντλητη επιμονή, εξακολουθούν να αποκαλούν τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία". 

Η δειλία και η υποχωρητικότητα οδηγούν ανεμπόδιστα το έθνος μας στην αγχόνη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου