ΒΟΜΒΑ : Η Ελλάδα αναγνωρίζει επί Μητσοτάκη γλώσσα “Μακεδονική”

 

 20/5/2024

Η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών αναγνώρισε την ύπαρξη μακεδονικής γλώσσας. Όσο κι αν υποβαθμίζεται από τα συστημικά ΜΜΕ η τρομακτική αυτή παράμετρος, τόσο θα τη βρίσκουμε μπροστά μας.

Υπέπεσε στην αντίληψή μας πως το τo ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΓΕΝΩΝ & ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ παρουσιάζει το οn Line εξ’ αποστάσεως επιμορφωτικό πρόγραμμα, σύγχρονης εκπαίδευσης και κατάρτισης, του οποίου η επιτυχής παρακολούθηση & ολοκλήρωση οδηγεί στην απόκτηση Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης.

Όπως αναφέρεται στα social media το επιμορφωτικό πρόγραμμα με γενικό τίτλο SETOFF – Πρόγραμμα Έξυπνης Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για υπαλλήλους της κεντρικής κυβέρνησης και τοπικής αυτοδιοίκησης – Smart Education and Training PrOgram For central and local government servants δημιουργήθηκε από κοινοπραξία 8 εταίρων με επικεφαλής το Τμήμα Χημείας ΔΠΘ και το θεσμοθετημένο Εργαστήριο Ήφαιστος – του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης στοχεύοντας στη βελτίωση της ετοιμότητας και της υγείας και ασφάλειας στην εργασία, τόσο του προσωπικού Πολιτικής Προστασίας όσο και του προσωπικού ασφάλειας και προστασίας του ιδιωτικού τομέα, έναντι μελλοντικών κρίσεων και καταστάσεων έκτακτης ανάγκης.
 
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΓΩΣΕ
Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν μέσα από την εκπαιδευτική πλατφόρμα σε πέντε (5) διαφορετικές γλώσσες Ελληνικά, Αγγλικά, Μακεδονικά (!!!!!!!!!!!!!!!) , Ισπανικά και Γαλλικά
και απευθύνεται σε πληθώρα στελεχών του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, όπως τους υπαλλήλους της κεντρικής διοίκησης και τοπικής αυτοδιοίκησης (Δήμος, Περιφερειακή και κεντρική κυβέρνηση), Πρώτους αποκριτές (Πυροσβεστική Υπηρεσία, Αστυνομία, ΕΚΑΒ, ΛΣ-ΕΛΑΚΤ), προσωπικό Ιδιωτικών Επιχειρήσεων Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας (Ι.Ε.Π.Υ.Α.), Τεχνικούς ασφαλείας, Εκπαιδευτές, Πραγματογνώμονες, Εθελοντές κ.α. Περισσότερες πληροφορίες στον διαδικτυακό τόπο: https://lms.setoff-project.eu/login/index.php

 

 

 


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου