Εμβόλια και πολιτική: Η μυστική συνομιλία Τραμπ και Κένεντι Τζούνιορ

Ο Ντόναλντ Τραμπ και ο RFK Τζούνιορ συζητούν τα εμβόλια και μια πιθανή θέση του Κένεντι σε μια κυβέρνηση Τραμπ.

18/7/2024

Το βίντεο που διέρρευσε μετά την απόπειρα δολοφονίας του Ντόναλντ Τραμπ υπογραμμίζει μια συνομιλία μεταξύ του πρώην προέδρου Ντόναλντ και του Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ,  

κατά την οποία συζήτησαν θέματα που κυμαίνονται από τα εμβόλια έως τους πιθανούς ρόλους του Κένεντι σε μια μελλοντική κυβέρνηση Τραμπ. Αυτή η συζήτηση αποκάλυψε επίσης λεπτομέρειες μιας τηλεφωνικής ανταλλαγής μεταξύ Τραμπ και Μπάιντεν.

Κοινή ανησυχία για τα εμβόλια

Σε αυτό το βίντεο, ο Τραμπ και ο Κένεντι εκφράζουν την ανησυχία τους για τον υψηλό αριθμό εμβολίων που χορηγούνται σε βρέφη. Ο Τραμπ, χρησιμοποιώντας μια εντυπωσιακή μεταφορά, συγκρίνει την ποσότητα των εμβολίων με μια «δόση αλόγου», ακατάλληλη για ένα μωρό που ζυγίζει μόνο λίγα κιλά. Τονίζει ότι αυτοί οι πολλαπλοί εμβολιασμοί μπορούν να προκαλέσουν ριζικές αλλαγές στο παιδί. Ο Κένεντι, από την πλευρά του, έχει ήδη εκφράσει δημόσια τις επιφυλάξεις του για τη φαρμακοβιομηχανία, αποκαλώντας την «εγκληματική επιχείρηση» σε ένα βίντεο που είχε λογοκριθεί στο παρελθόν.

Μια προσφορά εργασίας στην κυβέρνηση Τραμπ

Ο Τραμπ έθεσε επίσης την πιθανότητα μιας θέσης για τον Κένεντι στην κυβέρνησή του. Εξέφρασε την επιθυμία του να δει τον Κένεντι να συμμετέχει, πιστεύοντας ότι θα ήταν ωφέλιμο για αυτόν και σημαντικό για την αποστολή του. Ο Τραμπ, σίγουρος για τη νίκη του, προσπάθησε να συγκεντρώσει την υποστήριξη του Κένεντι, υποσχόμενος του μια θέση στο τραπέζι.

Μια απρόσμενη κλήση από τον Μπάιντεν

Ο Τραμπ αποκάλυψε επίσης μια εκπληκτική λεπτομέρεια σχετικά με ένα τηλεφώνημα με τον Μπάιντεν μετά την απόπειρα δολοφονίας. Σύμφωνα με τον Τραμπ, ο Μπάιντεν τον ρώτησε γιατί γύρισε το κεφάλι του προς τα δεξιά την στιγμή του συμβάντος. Ο Τραμπ εξήγησε ότι ήταν απλώς για να δείξει ένα γράφημα. Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου