Τα αποτελέσματα της σλοβακικής έρευνας που ολοκληρώθηκε πρόσφατα, για την κρίση του Covid, καταδεικνύουν... βιοτρομοκρατία!

 

 10/7/2024

Έρευνα της σλοβακικής κυβέρνησης έδειξε ότι δεν υπήρξε πανδημία Covid 19 στη Σλοβακία, αλλά πράξη βιοτρομοκρατίας.

Ο Δρ. Ο Peter Kotlár, γιατρός και βουλευτής που εξελέγη στο κοινοβούλιο στην λίστα του Εθνικού Κόμματος της Σλοβακίας πέρυσι, δήλωσε ότι δεν υπήρχε πανδημία του κορωνοϊού στη Σλοβακία.

«Στο τέλος της έρευνάς μου, την οποία θα παρουσιάσω τον Σεπτέμβριο, θα υπάρχουν σαφείς αποδείξεις ότι η πανδημία στην Σλοβακία δεν πληρούσε τα κριτήρια μιας πανδημίας όσον αφορά την συχνότητα και άλλες μετρήσιμες παραμέτρους», είπε στην επιτροπή υγείας του σλοβακικού κοινοβουλίου τον περασμένο μήνα.

«Έκανε αυτή τη δήλωση κατά τη διάρκεια έκτακτης συνεδρίασης της Επιτροπής Υγείας του Εθνικού Συμβουλίου, η οποία συγκλήθηκε από την αντιπολίτευση, ώστε ο κ. Kotlár, μαζί με την Υπουργό Υγείας Zuzana Dolinka, εξήγησαν γιατί είμαστε η μόνη χώρα από τις 190, που έχει εξαιρεθεί από τις ενημερώσεις του ΠΟΥ», αναφέρει η εφημερίδα Dennikn.sk, επικαλούμενη πολλές πηγές μέσων ενημέρωσης.

Όταν ρωτήθηκε από βουλευτές της αντιπολίτευσης για τη σοβαρότητα της δήλωσής του, ο Peter Kotlár απάντησε ότι ήταν «απόλυτα σοβαρός». [...]

Αξίζει να σημειωθεί ότι:

Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός ξεκίνησε έρευνα για το «τσίρκο Covid» και το φαινόμενο των «αιφνιδίων θανάτων», ενώ και ο πρωθυπουργός Ρόμπερτ Φίκο δήλωσε: «Θα δημοσιεύσουμε και θα πούμε στο σλοβακικό κοινό τι πραγματικά συνέβη κατά την διάρκεια αυτής της περιόδου». Κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι βάζουν τα συμφέροντα της φαρμακοβιομηχανίας πάνω από αυτά του κοινού:

«Κέρδισαν πολλά χρήματα από περιττές αγορές διαφόρων φαρμάκων και εμβολίων».

Ο Φίκο κατηγόρησε επίσης τις αρχές ότι έκαναν τα στραβά μάτια στους θανάτους από καρδιαγγειακά νοσήματα που συνδέονται με το εμβόλιο. [...]

Ο πρωθυπουργός Φίκο έχει συμπεριλάβει τη μελέτη Covid στο κυβερνητικό του πρόγραμμα 7 σημείων:

1.Δημόσια ανακοίνωση των σημερινών αριθμών θανάτων.

2.Δημόσια γνωστοποίηση καρδιαγγειακών (και άλλων) θανάτων που προκαλούνται από εμβολιασμούς.

3.Δημόσια έκθεση της διαφθοράς στην προμήθεια μασκών και άλλων ΜΑΠ (και των εμπλεκόμενων πολιτικών).

4.Δημόσια έκθεση της διαφθοράς στην προμήθεια εμβολίων και συναφείς συμβάσεις.

5.Δημόσια έκθεση των πειραμάτων εμβολίων και κατάχρησης διαφόρων φαρμάκων καθώς και η αναγκαστική περίθαλψη ατόμων στα νοσοκομεία κατά την διάρκεια της πανδημίας.

6.Την έναρξη κυβερνητικής έρευνας για ολόκληρη την πορεία της πανδημίας, συμπεριλαμβανομένης της κυκλοφορίας εμβολίων και της προμήθειας διαφόρων ιατρικών συσκευών και εμβολίων (και ποιοι επωφελήθηκαν οικονομικά από αυτά).

7.Την υποχρέωση δημοσίευσης όλων των αποτελεσμάτων μιας τέτοιας κυβερνητικής έρευνας.

Ο βουλευτής του κυβερνώντος Εθνικού Κόμματος της Σλοβακίας (SNS) Peter Kotlár ορίστηκε επίσημα επικεφαλής της έρευνας για την διαχείριση της πανδημίας. Στόχος του Kotlár θα είναι να διασφαλίσει ότι «παρόμοιες κυβερνητικές αποτυχίες» δεν θα επαναληφθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας ερευνητής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για το σκάνδαλο της Pfizer πέθανε από καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια της έρευνας.  

Πηγή: activenews.ro & uncutnews.ch

Απομένει να δούμε αν το παράδειγμα αυτής της χώρας θα υιοθετηθεί και από άλλες χώρες, και βέβαια και από την δική μας. Κάποια στιγμή, επιτέλους, πρέπει να ανοίξουμε το παράθυρο της δημοκρατίας στην πατρίδα μας, και όχι να επαναπαυόμαστε στην υποτιθέμενη δημοκρατία των πολιτικάντηδων. Ειδικά στο θέμα της υγείας. Γιατί, χωρίς υγεία είμαστε τίποτα. Και χωρίς πραγματική δημοκρατία, γινόμαστε συνειδητά τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου