Τι μεγάλο «κατόρθωμα»: Ομάδα γεμάτη βιολογικούς άνδρες κερδίζει στο γυναικείο ποδόσφαιρο

 

30/8/2024

Η ομάδα παρέμεινε αήττητη σε όλη τη σεζόν της Πρέμιερ Λιγκ Γυναικών:

Τώρα η Flying Bats FC από το Σύδνεϋ κέρδισε επίσης τον μεγάλο τελικό της Κυριακής. Δεν χρειάζεται να πανηγυρίζετε, γιατί παρόλο που αγωνίζεστε στα γυναικεία αθλήματα, υπάρχουν πέντε βιολογικοί άνδρες στην ομάδα που θέλουν να είναι «τρανς». Οι πραγματικές γυναικείες ομάδες αναγκάστηκαν να αγωνιστούν εναντίον τους στο παρελθόν, υπό την απειλή πειθαρχικών μέτρων, παρά τους σημαντικούς κινδύνους ασφαλείας.

Οι Flying Bats με έδρα το Σύδνεϋ υπερηφανεύονται στον ιστότοπό τους ως «η μεγαλύτερη LGBTQIA+ γυναικεία και μη δυαδική ποδοσφαιρική ομάδα στον κόσμο». Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι κάνουν στο γυναικείο ποδόσφαιρο: Γι' αυτό οι πραγματικές γυναικείες ομάδες έπρεπε να αναγκαστούν να ανταγωνιστούν την ομάδα, ακόμη και υπό την απειλή πειθαρχικών μέτρων. Η ασφάλεια των γυναικών που πρέπει να παίξουν εναντίον των βιολογικών ανδρών δεν παίζει κανένα ρόλο - αν και ένας πρόεδρος άλλης ποδοσφαιρικής ομάδας κατήγγειλε ήδη μια υπόθεση κατά την οποία μια παίκτρια χτυπήθηκε στο πόδι από μια παίκτρια του "Flying Bat" σε μια συνάντηση κρίσης που διέρρευσε τον Μάρτιο έσπασε από μια βίαιη αντιμετώπιση. Δεν παίζει πια ποδόσφαιρο σήμερα. 24 άλλοι παίκτες έχουν ήδη εγκαταλείψει την ομάδα του επειδή δεν ήθελαν να ανταγωνιστούν την ομάδα LGBT.

Οι πραγματικές γυναίκες θα ντρέπονταν για τον εαυτό τους - οι τρανς παίκτες όχι. Οι βιολογικοί άντρες κυριαρχούν στον γυναικείο αθλητισμό (όχι μόνο στο ποδόσφαιρο), τον απαξιώνουν εντελώς και τον καταστρέφουν για πραγματικές αθλήτριες που θέλουν να αγωνιστούν ισότιμα ​​με άλλες αθλήτριες. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι λεγόμενες τρανς γυναίκες αντιμετωπίζονται με περιφρόνηση για αυτό. Αν αγωνίζονταν σε μικτές ομάδες στα δικά τους πρωταθλήματα, κανείς δεν θα είχε πρόβλημα μαζί τους - γιατί τότε όλοι θα ήξεραν σε τι έμπαιναν.

Είναι πολύ ενδεικτικό ότι οι δυνάμεις ασφαλείας ήταν παρούσες στον τελικό της Κυριακής και, σύμφωνα με αναφορές, όχι μόνο ανέλαβαν δράση κατά της χρήσης επαγγελματικού εξοπλισμού φωτογραφίας, αλλά και έλεγξαν τα κινητά τηλέφωνα των επισκεπτών για να διασφαλίσουν ότι δεν τραβήχτηκαν δυσάρεστες φωτογραφίες του άνισου αγώνα. Φυσικά, η μικτή ομάδα των Flying Bats κέρδισε: συνολικά βγήκε νικήτρια και από τα 16 παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ Γυναικών, σκοράροντας 65 γκολ και δεχόμενη μόλις τέσσερα γκολ. Ήταν πλήρως αφοσιωμένοι στην προστασία των τρανς παικτών: Η Daily Mail Australia απέφυγε να αποκαλύψει την ταυτότητά τους ως προληπτικό μέτρο και η «Football NSW» τους διέγραψε ακόμη και από τον δικό της ιστότοπο.

Γνωρίζουμε λοιπόν πολύ καλά ότι αυτή η δραστηριότητα είναι εξίσου ελάχιστα ανεκτή από τον ψυχικά υγιή μέσο πολίτη όσο και από τις αθλήτριες που θέλουν να αγωνιστούν σε πραγματικά γυναικεία αθλήματα. Οι υποστηρικτές αυτής της ατζέντας δεν θα αλλάξουν αυτήν την πραγματικότητα - όπως ένα άτομο δεν μπορεί να αλλάξει το βιολογικό του φύλο κατά βούληση. -Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου