Μουσουλμάνα πολιτικός στην Ελβετία πυροβολεί την εικόνα του Ιησού και της Μαρίας

9/9/2024

Στην Γερμανία ξέσπασε πρόσφατα ένα σκάνδαλο -όχι εντελώς χωρίς λόγο- για ένα μέλος του κοινοβουλίου της πολιτείας που πόζαρε με ένα όπλο και έμμεσα κάλεσε σε βία. Αλλά, μια μωαμεθανίδα πολιτικός από την Ελβετία έκανε κάτι ακόμα χειρότερο: 

Η πράσινη φιλελεύθερη  πολιτικός πυροβόλησε ένα πορτρέτο του Ιησού και της Μητέρας Μαρίας και τρύπησε και τα δύο κεφάλια με πολλές τρύπες, θέλοντας να τα εξαφανίσει. Μετά, ξαφνικά, νιώθει «λυπημένη» γιατί «δεν το σκέφτηκε»!...

Η Sanija Ameti κατάγεται από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ήρθε στην Ελβετία ως «πρόσφυγας» και είναι μωαμεθανικής πίστης. Ως πολιτικός, είναι μαζί με το «Καντόνι του Πράσινου Φιλελεύθερου Κόμματος της Ζυρίχης» και, επίσης, είναι δημοτική σύμβουλος της πόλης της Ζυρίχης από το 2022. Είναι συμπρόεδρος του πολιτικού κινήματος «Operation Libero», το οποίο εκπροσωπεί σε μεγάλο βαθμό αριστερούς σκοπούς. Έγινε επίσης γνωστή όταν προσέβαλε δύο δεξιούς πολιτικούς του SVP στην ελβετική τηλεόραση.

Η μωαμεθανίδα δημοσίευσε μια ιστορία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Instagram) την οποία ονόμασε «Εξαφάνισε». Εννοούσε δηλαδή ότι μπορούσε να εξαφανίσει αυτό που ήθελε πυροβολώντας με πιστόλι... Αυτή η μουσουλμάνα δεν πυροβόλησε τυχαίες απεικονίσεις ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένου ενός μικρού παιδιού. Αντίθετα, επέλεξε εικόνες Αγίων: της Μητέρας του Θεού και του μωρού Ιησού.

Με αυτό το θέμα της αριστερής μουσουλμάνας πολιτικού ασχολήθηκε η εφημερίδα "Blick", σχολιάζοντας ότι με την πράξη της δεν προσέβαλε μόνο τους χριστιανούς, αλλά και το Ισλάμ, στο οποίο ο Ιησούς θεωρείται προφήτης. Ακολούθως η Αμέτι ζήτησε δημοσίως συγγνώμη και διέγραψε την σχετική ανάρτησή της από το Instagram. -Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου