Μπράβο και ζήτω και παινέματα! Έλληνες, γίναμε πρόβατα;


20/6/2020
Μπράβο! Και να οι όμορφες λέξεις, και να τα παινέματα, και να η εξάπλωση της είδησης σαν αστραπή σε όλη την χώρα! Γιατί;
Γιατί ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνος Φλώρος είπε: Όποιος πατήσει τα ποδάρια του πάνω, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα πάμε να δούμε ποιος ήτανε!

Έλληνες, γίναμε πρόβατα; Γίναμε μια μάζα που μας κατευθύνουν προς τα εκεί που θέλουν; 
Και, άραγε, πού θέλει να μας οδηγήσει ο αρχηγός; Βέβαια, δεν είναι μόνος του σε αυτό το παιχνίδι, μαζί του είναι ολόκληρη η εξουσία! 
Οι βαρύγδουπες λέξεις, κενές πρακτικής σημασίας, είναι για εσωτερική κατανάλωση. Στόχος τους είναι η μετατροπή των Ελλήνων σε όχλο. 
"Όποιος ξέρει να προκαλεί στους ανθρώπους αυταπάτες, γίνεται εύκολα ο κύριος τους", έγραψε κάποτε ο Γουσταύος Λε Μπον στο βιβλίο του Ψυχολογία των Όχλων. 
Ας μην γίνουμε πρόβατα, ας μην γίνουμε όχλος! Ας συνειδητοποιήσουμε ότι θέλουν να μας γεμίσουν με αυταπάτες για να μας οδηγήσουν στον δικό τους στόχο! 

Ωστόσο, ο στόχος τους δεν υπηρετεί το έθνος! Αν τον υπηρετούσε, και αν ο κ. Φλώρος εννοούσε έστω μία λέξη από την βαρύγδουπη πρότασή του, τότε δεν θα δεχόταν, ως αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης, να αποκαλούνται τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία". Δεν θα μπορούσε να κοιμηθεί τα βράδια, θα τον έκαιγε σαν μαινόμενη φωτιά η συνείδησή του, ξέροντας ότι ελληνικά μαχητικά πετούν και προστατεύουν αυτό το κρατίδιο, το οποίο κυκλοφορεί στην γη με το όνομα της Μακεδονίας μας.
Ας βγει δημόσια να πει ότι δεν αποδέχεται την ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών, ότι θα την κάψει! 

Μας γεμίζουν αυταπάτες, κι εμείς τους χειροκροτούμε, μέχρι την επόμενη εθνική ήττα...
Νίκη Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου