Εκλογές στην Ελλάδα την άλλη εβδομάδα;


 
13/7/2020
Εκλογές στην Ελλάδα την άλλη εβδομάδα; 
Ναι, είναι η απάντηση, αν σκεφτεί κάποιος ότι η Βόρεια, η Νότια, η Κεντρική, η Ανατολική, η Δυτική, η Άνω και η Κάτω Μακεδονία είναι εδώ, στην Ελλάδα.
Να όμως που φρόντισε ο Τσίπρας και ο διάδοχός του Μητσοτάκης, να γίνουν εκλογές στην "Βόρεια Μακεδονία", δηλαδή στα Σκόπια. 
Κι ενώ στα Σκόπια η αντιπολίτευση φωνάζει ότι θα καταργήσει την "συμφωνία των Πρεσπών" (δεν τους αρέσει το Βόρεια), η τωρινή ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί με νύχια και με δόντια να πείσει τους Έλληνες ότι δεν μπορεί να ακυρωθεί η ψευδο-συμφωνία. 

Το θέμα των εκλογών στις 15 Ιουλίου στην "Βόρεια Μακεδονία" είναι η είσοδος της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Κι όταν μπουν εκεί, με τις ευλογίες και της Ελλάδος, θα μιλούν "μακεδονικά" και θα πουλούν άνετα και αβίαστα και τα "μακεδονικά" τους προϊόντα.

Πηγή: de.euronews

"Βόρεια Μακεδονία", έξω από την χώρα του Μ. Αλεξάνδρου, "Βόρεια Μακεδονία" στα ΜΜΕ και στα στόματα των πολιτικών μέσα στην Ελλάδα, αλλοίωση της πραγματικότητας, και μια απέραντη κολασμένη σιωπή του λαού που θα οδηγήσει σε ακόμα μεγαλύτερες ήττες. Γιατί, όπως έλεγαν και οι πρόγονοί μας, ενός κακού μύρια έπονται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου