Ο σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας Διακόπουλος προετοιμάζει το κλίμα για συνδιαχείριση στο Αιγαίο; Αιδώς!


7/7/2020
Ο νέος σύμβουλος Εθνικής Ασφάλειας είναι ο αντιναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος. Και είναι ένας ακόμα άνθρωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη που αντί να υπηρετεί το έθνος, το υποτιμά και μιλά απαξιωτικά για τους Έλληνες. 

Σε συνέντευξή του στο Έθνος της Κυριακής (28/6) και στην ερώτηση: Θα μπορούσαν να αντέξουν το πολιτικό σύστημα και ο ελληνικός δημόσιος διάλογος έναν συμβιβασμό;
Η απάντησή του είναι:

Στην Ελλάδα, ιστορικά και κοινωνικά αν θέλετε, δεν είναι εμπεδωμένη η νοοτροπία του συμβιβασμού και της συναίνεσης, ειδικά σε θέματα που προσεγγίζουμε με συναίσθημα και όχι με λογική. Αυτό το έχουμε πληρώσει ιστορικά και στο εσωτερικό με τους εμφύλιους πολέμους και στις διεθνείς μας σχέσεις με χαμένες ευκαιρίες για επωφελείς συμβιβασμούς σε εθνικά θέματα. Υπάρχει και μια άγνοια ή ημιμάθεια σε ό,τι αφορά το Διεθνές Δίκαιο, που αναπαράγεται μέσω των ΜΜΕ και των κοινωνικών δικτύων. Η κουλτούρα του Διεθνούς Δικαίου είναι μια κουλτούρα συμβιβασμού.

Ο ελληνικός λαός από αρχαιοτάτων χρόνων αγωνίζεται για τα δίκαια της πατρίδας. Στην ελληνική Επανάσταση του 1821, οπλαρχηγοί και στρατιώτες, με πείνα, δίψα και αφάνταστες κακουχίες, πολλές από τις οποίες τις προκάλεσαν οι πολιτικοί της εποχής τους, ρίχτηκαν στον αγώνα για να απελευθερώσουν τους Έλληνες, και μαζί και σένα Αλέξανδρε Διακόπουλε που με θράσος μιλάς για επωφελείς συμβιβασμούς! Με τέτοιους συμβιβασμούς που εσύ προτείνεις, δεν θα νικούσαμε τους Τούρκους κι εσύ δεν θα ήσουν αντιναύαρχος σε ελεύθερη Ελλάδα! Γιατί λοιπόν θέλεις να δεις την Ελλάδα των γενναίων και ασυμβίβαστων υποταγμένη και ηττημένη σε "διεθνείς" κανόνες;

Οι νοήμονες Έλληνες δεν θέλουν επωφελείς συμβιβασμούς σαν αυτούς που έκανε η προηγούμενη κυβέρνηση με τους Σλάβους! 
Οι νοήμονες Έλληνες δεν θέλουν συνδιαχείριση με τους Τούρκους στο Αιγαίο μας!
Οι νοήμονες Έλληνες δεν θέλουν να σκύψουν το κεφάλι σε ένα διεθνές δίκαιο που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει! Γιατί, διεθνές δίκαιο στην ουσία είναι το δίκαιο του ισχυρού! 
Μην βαφτίζετε λοιπόν την ήττα νίκη και την δειλία επωφελή συμβιβασμό! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου