Για τουρκική μειονότητα στην Θράκη μας, μιλά πάλι η Άγκυρα!


16/8/2020

"Η Ελλάδα τα τελευταία 25 χρόνια με το πρόσχημα των μέτρων λιτότητας και του ανεπαρκούς αριθμού μαθητών, συστηματικά και χωρίς να συμβουλεύεται την μειονότητα,  δια μέσω της "προσωρινής διακοπής" κλείνει τις δραστηριότητες των δημοτικών σχολείων που ανήκουν στην τουρκική μειονότητα δυτικής Θράκης" . 

Αυτά και άλλα πολλά γράφει στην ανακοίνωσή του το υπουργείο εξωτερικών της Τουρκίας, "καταγγέλλοντας" την Ελλάδα για παραβίαση της Συνθήκης της Λωζάννης.(Το θέμα δημοσίευσε η σελίδα evros-news.gr)

Οι Τούρκοι έχουν ανοίξει διπλό μέτωπο επίθεσης κατά της Ελλάδος. Το Ορούτς Ρέις πλέει στην ελληνική υφαλοκρηπίδα συνοδεία πολεμικού ναυτικού. Και, αντί να μιλούν για μουσουλμανική μειονότητα στην Θράκη, όπως αυτή αναγνωρίστηκε διεθνώς, ασκούν λεκτική επίθεση (για την ώρα), τονίζοντας ότι στην Θράκη μας ζουν Τούρκοι, των οποίων τα δικαιώματα καταπατούν οι Έλληνες.

Το όνειρο και το σχέδιο του Ερντογάν; Να πατήσει στην Θράκη και να κατακτήσει το Αιγαίο. Γι΄ αυτό βλέπουν παντού Τούρκους!...

Η επίσημη ελληνική πολιτεία πού βρίσκεται; Τουλάχιστον, ας προβεί σε λεκτική επίθεση (για την ώρα). Η σιωπή είναι συνενοχή και απόλυτα επικίνδυνη για την Θράκη μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου