Ελλάδα και πόλεμος; Χα χα Χα! Ένας Τούρκος χλευάζει την πατρίδα μας, αντί να κοιτά τα χάλια της χώρας του!


Berkay Tanrıverdi 

Greece and War? Hahahaha, Even if the whole world came to aid Greece they cant win. How can the people that were cucked by Germany and the rest of europe into austerity and bankruptcy think they have a remote chance against Turkey?

27/8/2020

Ο Βερκάι Τανριβέρντι, πολιτικός επιστήμων και διεθνολόγος, χλευάζει με αυτήν την ανάρτησή του στο twitter τους Έλληνες. 

Ελλάδα και Πόλεμος; Χα χα χα χα. Ακόμα κι αν όλος ο κόσμος βοηθούσε την Ελλάδα, η Ελλάδα δεν μπορεί να νικήσει... 

Δεν χρειάζεται κάποιος να είναι βαθύς γνώστης της αγγλικής, για να καταλάβει την προσπάθεια του Τούρκου να υποτιμήσει την δύναμη της Ελλάδος. 

Ως τέτοιος επιστήμων που είναι, ας στρέψει την προσοχή του στην πολιτική του προέδρου του, στην αποδυνάμωση του τουρκικού νομίσματος και στην κατρακύλα της τουρκικής οικονομίας. 

Γιατί πιστεύει ο συγκεκριμένος Τούρκος ότι η Ελλάδα είναι τόσο αδύναμη που δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει την χώρα του; 

Οι πραγματικές μάχες δεν κερδίζονται μέσω χιλιάδων ακολούθων στο twitter, από τους οποίους κερδίζει κάποια κλικ, βρίζοντας τους Έλληνες, αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος! 

Οι πραγματικές μάχες κερδίζονται στην θάλασσα, στην στεριά και στον αέρα, από στόλο, στρατό και αεροπορία, που ξέρουν πώς να υπερασπιστούν τα ιερά και τα όσια του έθνους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου