O Γερμανός πρέσβης μιλά για τον Αλί πασά και το ανεξάρτητο κράτος της Ηπείρου που ήθελε! Γιατί;

Ερνστ Ράιχελ - Γερμανός πρέσβης στην Ελλάδα
 

Ali Pasha, Ottoman governor aka Lion of Ioannina, tried to create an independent state in Epirus. He failed and was killed. His headless body was buried here. In another story, he had 18 local maidens drowned because they refused to join his harem.

17/8/2020

Δηλαδή: Ο Αλί πασάς, κυβερνήτης των οθωμανών,  που αποκαλείται (από κάποιους) το λιοντάρι των Ιωαννίνων, προσπάθησε να δημιουργήσει ένα ανεξάρτητο κράτος στην Ήπειρο. Απέτυχε και τον σκότωσαν.Το σώμα του, χωρίς

κεφάλι, θάφτηκε εδώ (έχει αναρτήσει και φωτογραφία του τόπου). Σε μια άλλη ιστορία, έπνιξε 18 γυναίκες επειδή αρνήθηκαν να μπουν στο χαρέμι του. 

Σάλος προκλήθηκε στο twitter με πολλούς Έλληνες να του απαντούν όπως πρέπει και τον ίδιο να ανταπαντά δικαιολογώντας απόλυτα τον εαυτό του και την ανάρτησή του.

Εκείνο όμως που δεν δικαιολογείται μίστερ Ερνστ Ράιχελ, είναι ο εντελώς λάθος χρόνος που διάλεξες για να μιλήσεις για το είδωλό σου, τον Αλί πασά. 

Και επειδή το όνομά σου, μεταφρασμένο στα ελληνικά Ερνστ, σημαίνει σοβαρός, ερωτούν οι Έλληνες: Είστε σοβαρός κ. Ερνστ Ράιχελ; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου