Ο "διπλωματικός οργασμός" θα μας φάει κ.Φλώρε!

 

16/8/2020

Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Φλώρος με μια δήλωσή του έκανε πολλούς Έλληνες να αναθαρρήσουν και να φωνάξουν πολλαπλά Εύγε!

Ποια ήταν η δήλωση: Ο Ερντογάν κάνει αυτά που λέει και εμείς κάνουμε αυτά που λέμε εμείς. Ξέρουμε απολύτως τι θα κάνουμε και στον Έβρο, και στα νησιά και σε ανοιχτή θάλασσα. Όποιος πατήσει το πόδι του σε ελληνικό έδαφος, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι" (19/6/2020).

Αξιότιμε κ. Φλώρε, τι έγινε η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σας; Το τουρκικό Ορούτς Ρέις βρίσκεται στο Αιγαίο μας! Απλώνει τα καλώδια του ανενόχλητο! Η απάντησή σας ποια είναι;

Εν τω μεταξύ, ο Ερντογάν όπου βρεθεί κι όπου σταθεί, δηλώνει ότι είναι ανυποχώρητος στις θέσεις του, ότι θα συνεχίσει να προστατεύει τα συμφέροντα της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο, στην Λιβύη και στο Αιγαίο, ότι δεν θα σκύψει το κεφάλι στην κλοπή της τουρκικής υφαλοκρηπίδας που επιχειρείται από την Ελλάδα και κάποιους Ευρωπαίους, και ότι δεν θα ανεχθεί την παραμικρή παρενόχληση του ερευνητικού του σκάφους. 

Οι Έλληνες πόσο καιρό ακόμα θα περιμένουν κ.Φλώρε την αποφασιστική σας απάντηση στον Τούρκο; Στην προκειμένη μάλιστα περίπτωση, δεν χρειάζεται να ρίξετε και έπειτα να μάθετε την ταυτότητα του εχθρού! Έχει ήδη απλώσει τα καλώδια του στο Αιγαίο που είναι ελληνικό και τον γνωρίζετε! Τι περιμένετε λοιπόν; Να χαθεί η Ελλάδα, όσο εσείς και οι λοιποί κρατούντες επιδίδεστε σε "διπλωματικό οργασμό;" Ε, αυτός θα μας φάει, κ. Φλώρε μας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου