Ο δολοφόνος του Τάσου μας ηγέτης στα Κατεχόμενα; Ελλάδα τι κάνεις;


6/9/2020

Υποψήφιος ηγέτης στα Κατεχόμενα της Κύπρου μας ο

Ερχάν Αρικλί, ο οποίος στις 11 Αυγούστου 1996, μαζί με άλλους Τούρκους, δολοφόνησε τον Τάσο Ισαάκ, στο οδόφραγμα της Δερύνειας. 

Ο Αρικλί είχε ταυτοποιηθεί ως ένας από τους δολοφόνους του παλικαριού μας. Όλοι μαζί οι Τούρκοι είχαν επιτεθεί την μαύρη εκείνη ημέρα στους μοτοσυκλετιστές, έχοντας έναν μόνο σκοπό: Να σκοτώσουν!

Είχε εκδοθεί τότε διεθνές ένταλμα σύλληψης του Αρικλί, ωστόσο, όπως γράφει η εφημερίδα Φιλελεύθερος Κύπρου, μετά από τέσσερις κυβερνήσεις και τρεις Γενικούς Εισαγγελείς να αγνοούν το αίτημα της οικογένειας για δικαίωση της θυσίας του 24χρονου Τάσου, τίποτα δεν έγινε, ώστε να εγκλειστεί στις φυλακές ο δράστης της δολοφονίας! Ούτε ο δολοφόνος του Σολωμού τιμωρήθηκε! 

Αντίθετα, οι δολοφόνοι των ηρώων μας απολαμβάνουν εξουσία και δύναμη! Ανενόχλητοι, χωρίς οι περίφημες διεθνείς δημοκρατίες να παρεμβαίνουν και να λαμβάνουν μέτρα κατά των αποτρόπαιων πράξεων των Τούρκων!

Και τώρα, ο Αρικλί θέλει να γίνει ο ηγέτης του ψευδοκράτους! Από την Παρασκευή που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του μέχρι σήμερα, καμία αντίδραση δεν υπάρχει ούτε από την Κυπριακή Δημοκρατία ούτε από την μητροπολιτική Ελλάδα! 

Πόσο πιο χαμηλά θα πέσουμε πια; Πόσο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου