Ο παπα-Χρήστος δικάζεται γιατί μίλησε για την Μακεδονία! Ιερώνυμε, ακόμα σιωπάς;

9/10/2020

Ο παπα-Χρήστος από τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Ρόδου κάθεται σήμερα στο εδώλιο του κατηγορουμένου, στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου!

Του άσκησε δίωξη ο στενός συνεργάτης του τ. υπουργού εξωτερικών Ν. Κοτζιά, ο Μ. Κόκκινος, ΓΓ απόδημου Ελληνισμού και δικηγόρος. 

Ο παπα-Χρήστος κατηγορείται για κατάχρηση εκκλησιαστικού αξιώματος,

επειδή τον Ιούνιο του 2018 ύψωσε περήφανα την φωνή του για να υπερασπιστεί την Μακεδονία μας. 

Τα λόγια του ιερέα που εκφράζουν τους Έλληνες, οι οποίοι δεν αναγνωρίζουν την ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών του Τσίπρα και του Μητσοτάκη:

"-Είναι μια ημέρα πένθους για την Ελλάδα μας. Εχθές οι προδότες υπογράψανε, πουλήσανε την Μακεδονία μας.

-Αυτοί οι προδότες, οι ψεύτες, οι ελεεινοί. Εσχάτη προδοσία, υπογράψανε όλοι. Αυτά τα κοπρόσκυλα που πήρανε να διοικήσουνε και να διαλύσουνε, σε εντεταλμένη υπηρεσία, την πατρίδα μας.

-Σήμερα το απόγευμα στις Πρέσπες έχουν πάει όλοι οι κοπρίτες, όλοι οι υπουργοί, όλα τα ρεμάλια και ακόμη και βορειοελλαδίτες βουλευτές που υπογράψανε, θα πάνε να διασκεδάσουνε την μεγάλη τους επιτυχία.

-Αυτοί οι άνθρωποι είναι άθεοι, είναι ένα τίποτα, είναι μία χούφτα προδότες.

-Λέμε ΟΧΙ στην προδοτική συμφωνία που υπέγραψαν οι εφιάλτες.

-Όποιο πολιτικό δείτε, φτύστετονε, αλλά ούτε και το σάλιο σας αξίζει γι΄ αυτά τα κοπρόσκυλα, γιατί είναι τεμπέληδες, είναι αλήτες, με όλη τη σημασία της λέξεως".

Την φωνή του παπα-Χρήστου μπορεί να την ακούσει, όποιος θέλει, σε βίντεο στο διαδίκτυο. Οι πληροφορίες εδώ, από dimokratiki.gr.

Παπα-Χρήστο, οι Μακεδόνες, πληγωμένοι και με σκυμμένο ακόμα το κεφάλι, σου οφείλουμε τον σεβασμό και την αγάπη μας! Μακάρι να ακολουθήσουν το παράδειγμά σου και άλλοι, γιατί, αν πάψουμε να μιλούμε για την Μακεδονία μας, θα μας θάψει η σιωπή μας! 

Αυτός ο Ιερώνυμος, πού βρίσκεται; Θα μπορούσε ακόμα και τώρα να εξιλεωθεί απέναντι στους Έλληνες! Θα μπορούσε... Αλλά, μπορεί η ουτοπία να γίνει πραγματικότητα;

Νίκη Μάρκου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου