Η βιταμίνη C μπορεί να θεραπεύσει τον κορωνα-ιό; Η Κίνα λέει ΝΑΙ!


26/11/2020

Η ενδοφλέβια βιταμίνη C χρησιμοποιείται ήδη στην Κίνα κατά του κορωνα-ιού. 

Έχει ήδη ιδρυθεί εκεί Ιατρική και Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή της Διεθνούς Ιατρικής Ομάδας Υποστήριξης της Ενδοφλέβιας Βιταμίνης C, με διευθυντή τον Dr. Richard Cheng. 

Ο Dr. Richard Cheng αναφέρει από την Κίνα την πρώτη εγκεκριμένη μελέτη 12.000 έως 24.000 mg/ημέρα ενδοφλέβιας βιταμίνης C. Ο γιατρός ζητά επίσης την άμεση χρήση της βιταμίνης C για την πρόληψη του κορωνα-ιού. Έχουν γίνει άλλες δύο μελέτες με αποτελέσματα ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά για την αντιμετώπιση της πανδημίας. 

Ο γιατρός δήλωσε μεταξύ άλλων: Οι πρώιμες και επαρκώς μεγάλες δόσεις της ενδοφλέβιας βιταμίνης C είναι σημαντικές. Η βιταμίνη C δεν είναι μόνο πρωτότυπο αντιοξειδωτικό, αλλά επίσης εμπλέκεται στην θανάτωση των ιών και στην πρόληψη της ιικής αντιγραφής.  Η σημασία της μεγάλης δόσης ενδοφλέβιας βιταμίνης C δεν είναι μόνο σε επίπεδο ιών. Είναι το σύνδρομο οξείας αναπνευστικής δυσχέρειας (ARDS) που σκοτώνει τους περισσότερους ανθρώπους από τις πανδημίες κορωνα-ιών (SARS, MERS και τώρα NCP). Το ARDS είναι ένα κοινό τελικό μονοπάτι που οδηγεί στο θάνατο. Ως εκ τούτου, ζητούμε μια παγκόσμια συζήτηση και ντιμπέιτ σχετικά με αυτό το θέμα" (Πληροφορίες από Μάριο Δημόπουλο-Φυσικοπαθητικό)

Πάντως, να μην ζητήσει βήμα για να εκφράσει την άποψή του στην Ελλάδα αυτός ο γιατρός. Διότι, στην χώρα μας, κάθε αντίθετη από την επικρατούσα άποψη, είναι κατακριτέα και δεν την αφήνουμε να ακουστεί... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου