Σαν σήμερα: 20 Ιανουαρίου 2019 ο Τσίπρας μαχαίρωσε τον Αλέξανδρο, τον Μελά και εκατομμύρια Έλληνες!


 20/1/2021 - 20/1/2019

Είμαστε στο Σύνταγμα. Κυριακή 20 του Γενάρη, 2019. Είμαστε εφτά χρονών. Είμαστε εβδομήντα χρονών. Είμαστε γυναίκα. Είμαστε άντρας. Είμαστε Ελλάδα. Είμαστε Μακεδονία. 

Δεν υπάρχει προηγούμενο στην σύγχρονη ιστορία του Ελληνικού Έθνους! Ο Αλέξης Τσίπρας, εκείνη την ημέρα, καθώς και όλες τις επόμενες μέχρι σήμερα, νοιώθει δικαιωμένος με την πολιτική επιλογή και πράξη του να δώσει στους σλάβους το Ιερό Όνομα της Μακεδονίας μας, την χιλιόχρονη ιστορία της, την ελληνική της γλώσσα! 

Αυτός και οι όμοιοί του, συμπεριλαμβανομένου του διαδόχου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, αποκαλούν τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία" και η ψυχή τους αγαλλιάζει! 

Με εντολή του Τσίπρα, εκατομμύρια Έλληνες, μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι, γυναίκες και άνδρες, εκείνη την ημέρα, Κυριακή 20 Ιανουαρίου του 2019, χτυπήθηκαν άγρια, με χημικά που ήταν χειρότερα από σφαίρες! Γιατί επιζήσαμε, και ως σήμερα ματώνει η ψυχή, η καρδιά και το μυαλό μας. Ο αγώνας μας δεν δικαιώθηκε. Όχι ακόμα. 



Είμαστε στο Σύνταγμα. Κι όσο ρίχνεις τα βόλια σου, τόσο το κορμί μας γίνεται ξένο. Αλλού θέλουμε να πάμε, κι αλλού πηγαίνουν τα πόδια μας. Δικά μας είναι αυτά τα πόδια; Γιατί πατούν τα πόδια μας αυτά των διπλανών μας, και τα δικά τους πατούν εμάς; Γιατί το κοντάρι της Σημαίας τους πέφτει πάνω μας, την ίδια στιγμή που το δικό μας κοντάρι πέφτει πάνω σε εκείνους;

Ω όχι, δεν ορίζουμε τα κορμιά μας, γιατί τα χημικά φέρνουν παράλυση, δεν το ξέρεις αυτό, εσύ που χτυπάς αδιάκοπα κι άγρια τον Έλληνα και την Σημαία του; Δεν το ξέρεις αυτό Αλέξη Τσίπρα που θα καταργούσες τα χημικά, αλλά μάλλον εννοούσες τα χημικά κατά των ομοίων σου που ασπάζονται τις ίδιες ανθελληνικές θεωρίες και πράξεις. 

Είμαστε στο Σύνταγμα. Κυριακή 20 του Γενάρη, 2019. Είμαστε εφτά χρονών. Είμαστε εβδομήντα χρονών. Είμαστε γυναίκα. Είμαστε άντρας. Είμαστε Ελλάδα. Είμαστε Μακεδονία. 

Εμείς δεν δικαιωθήκαμε. Ακόμα. Θα έρθει η ώρα μας, θα έρθει η ώρα της Μακεδονίας μας!

Εσύ, που είσαι κόμμα, που είσαι αστυνομία, που είσαι εξουσία, εσύ στο τέλος θα χάσεις. Και θα καταχωρηθείς στις κατάμαυρες εφιαλτικές σελίδες της Ιστορίας του Ελληνισμού. 

Νίκη Μάρκου 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου