Οι Πόντιοι με απεχθάνονται! Συ είπας, Μπουτάρη!

 
19/1/2021

Άλλος ένας που νοιάζεται για την υστεροφημία του, αφού ως δημόσιο πρόσωπο ζημίωσε το έθνος! Ο Μπουτάρης, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης. 

Με αφορμή το βιβλίο του για τα εξήντα χρόνια τρύγου, μίλησε και εξήγησε διάφορα ο πρώην δήμαρχος, θέλοντας να αποκαταστήσει την κακή εικόνα για το άτομό του, που πιστεύει ότι δημιουργήθηκε από κάποιες "αυθόρμητες" εκφράσεις και πράξεις του. 

Διαβάζουμε λοιπόν στην εφημερίδα Εστία, μεταξύ άλλων, τα λόγια του: "Πλήγωσα το θυμικό τους (των Ποντίων), τούς προκάλεσε αποστροφή και πίκρα. Με ενοχλεί που πιστεύουν τον Κυριάκο Βελόπουλο και απεχθάνονται εμένα". 

"Δίνοντας συνέντευξη, σε μια αποστροφή του λόγου μου ξεστόμισα I don't give a shit - τι έκανε ο Κεμάλ στην Μικρασία". Κι αυτό προκάλεσε αποστροφή και πίκρα. Όμως κατά τα λεγόμενά του, το είπε για να φέρει στην Ελλάδα Τούρκους τουρίστες!... 

Μίλησε και για τους Βορειοηπειρώτες, ξαφνικά τώρα τους νοιάζεται: "Οι κάτοικοι της Αλβανίας έχουν ταλαιπωρηθεί, ειδικά οι ομογενείς Βορειοηπειρώτες που έχουν υποστεί πολλά από το καθεστώς του Χότζα και με το δίκιο τους παραμένουν εσωστρεφείς και δύσπιστοι". 

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, δηλαδή. Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας δεν ήταν εσωστρεφής και δύσπιστος, πρώην δήμαρχε. Ήταν αγωνιστής των δικαίων του Ελληνισμού! Γι΄ αυτόν τον ήρωα δεν μίλησες, δεν δάκρυσες, δεν αναγνώρισες την υπέρτατη θυσία του!

Ούτε νοιάστηκες, ούτε νοιάζεσαι για τον σφαγιασμένο Ποντιακό Ελληνισμό! Και πώς μπορείς να βάζεις στο ίδιο ζύγι τον τουρισμό με το έθνος; Άκρως καταδικαστέα συμπεριφορά! 

Πάντως, τελευταία, μία σειρά δημόσιων προσώπων προσπαθούν να σκεπάσουν τις εγκληματικές για το έθνος μας πράξεις τους, λέγοντας κάποια σκόρπια λόγια εν είδει συγγνώμης! Αυτό δεν μαρτυρεί κάτι καλό, παρά κάτι ύποπτο, τρομερά ύποπτο... 

Εκτός αυτού, να μην ξεχνάει ο πρώην δήμαρχος ότι έβαλε κι αυτός την σφραγίδα του στην προδοσία της Μακεδονίας μας! Τον βολεύει κι αυτόν το "Βόρεια Μακεδονία", και όχι μόνο για τον τουρισμό... 

Σε κάθε περίπτωση, οι Έλληνες, μα είναι Πόντιοι, μα είναι Μακεδόνες, μα είναι Θρακιώτες, μα είναι Βορειοηπειρώτες, δεν ξεχνούμε ότι οι πράξεις του Μπουτάρη και του κάθε Μπουτάρη της πολιτικής ζημίωσαν το έθνος μας... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου