Αν η ντροπή είχε όνομα σήμερα, θα την έλεγαν Χρήστο Σταϊκούρα!


9/2/2021

Πραγματικά, όταν κάνουν δηλώσεις οι άνθρωποι της κυβέρνησης, βγάζουν τον Έλληνα εκτός εαυτού! Ζουν αμέριμνοι μέσα στον κόσμο της εξουσίας και της βολής τους (μεγάλοι μισθοί γαρ) και προσβάλλουν τους φτωχούς Έλληνες! Ναι, σήμερα, αν δίναμε όνομα στην λέξη ντροπή, αυτό θα ήταν Χρήστος Σταϊκούρας!

Ο υπουργός Οικονομικών Σταϊκούρας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, χωρίς να κοκκινίζει, ανέφερε μεταξύ άλλων: Τι είναι 300.000; Μιλούσε για τους εργαζόμενους στην εστίαση που έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα από τα μέτρα κατά της πανδημίας. 

Πήγε ακόμα παραπέρα, ακόμα πιο εξευτελιστικά: Και πόσα έπαιρναν πριν αυτοί οι εργαζόμενοι στην εστίαση; 

Δηλαδή, με λίγα λόγια, λέει ο υπουργός στους άνεργους λόγω κορωνα-ιού να είναι ευχαριστημένοι με τα 534 ευρώ που δίνει η κυβέρνηση, που τους κάνει μεγάλη χάρη, γιατί πριν ούτε τόσα χρήματα δεν λάμβαναν! 

Πώς τολμάει να ειρωνεύεται τους Έλληνες; Οι Έλληνες πληρώνουμε τον παχυλό μισθό του, και αυτουνού και ολόκληρης της βουλής! 

Όσα δίνετε χερ Σταϊκούρα, τα βλέπετε ως επίδομα ζητιανιάς στους Έλληνες που πρέπει να είναι και ευχαριστημένοι! 

Ωστόσο, τα χρήματα που λαμβάνουν οι Έλληνες με την μορφή επιδόματος είναι δικά τους! 

Δεν είναι ζητιάνοι οι Έλληνες! Θα έπρεπε να ντρέπεστε που ξεστομίσατε τέτοια κουβέντα. Ανταγωνίζεστε την ανάλγητη πρόταση του Γεωργιάδη περί κλειδιών που θα παραλάβει από τους εστιάτορες; Λοιπόν, τα καταφέρατε μια χαρά, τον ξεπεράσατε προσβάλλοντας αυτούς που σας ταΐζουν! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου