Ελληνικά μαχητικά πανηγυρίζουν την είσοδο στο ΝΑΤΟ των Σκοπίων ως "Βόρεια Μακεδονία"


30/3/2021

Απύθμενη εθνική ντροπή: Προχθές, κατά την διάρκεια τελετής για την είσοδο των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ

με το όνομα "Βόρεια Μακεδονία" ελληνικά μαχητικά πέταξαν πάνω από τα Σκόπια για να πανηγυρίσουν μαζί τους!!!

Το ξέρουμε και καθημερινά ντρεπόμαστε, ότι τα ελληνικά μαχητικά περιπολούν τον εναέριο χώρο των Σκοπίων. Αλλά, να πανηγυρίσουν μαζί τους για την είσοδο στο ΝΑΤΟ;;; Ούτε τα προσχήματα δεν τηρούν, ούτε που νοιάζονται για την πληγωμένη Μακεδονία μας.

Και όσοι πιστεύουν ότι η "συμφωνία των Πρεσπών" έλυσε το πρόβλημα με τα Σκόπια (και το τονίζουν αυτό όλα σχεδόν τα ΜΜΕ και τα κόμματα), κάνουν λάθος! Καμία συμφωνία, στην παγκόσμια ιστορία, δεν έχει αιώνια και απόλυτη ισχύ. 

Οι Έλληνες αξιωματούχοι δεν έχουν αφήσει τίποτα όρθιο: Είναι οι ίδιοι που στην Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου ή της 25ης Μαρτίου, μιλούν χωρίς αισχύνη για πατρίδα κι εμείς τους πιστεύουμε και τους χειροκροτούμε. Και, να μην ξεχνούμε, έχουν έναν αρχηγό που δήλωσε περήφανα ότι πρώτα θα σκοτώσει τον εχθρό και μετά θα κοιτάξει να δει ποιος είναι. Αλλά αποκαλεί τα Σκόπια "Βόρεια Μακεδονία". Παραμύθια αρχηγών που στόχο έχουν να αποκοιμίζουν τους Έλληνες. 

Γιατί τους αφήνουμε να μας εμπαίζουν; Γιατί; Γιατί αφήνουμε τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη να τρίβουν με ικανοποίηση τα χέρια τους, φτύνοντας ευθέως στα μούτρα μας; 

Η Μακεδονία κινδυνεύει από την χειμερία νάρκη στην οποία έχουμε πέσει! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου