Καλαμάτα: Οι ανιστόρητοι Έλληνες τιμούμε την Επανάσταση με Παυλόπουλο!


23/3/2021

Η Καλαμάτα τιμά την Επανάσταση με τον Παυλόπουλο! Κάποιοι σαν αυτόν, όμως, έφεραν τον Εμφύλιο το 1821!

Ο υπογράψας βιαστικώς την ψευδο-συμφωνία των Πρεσπών Προκόπης Παυλόπουλος, βρίσκεται σήμερα στην Καλαμάτα, ως κεντρικό πρόσωπο στις εκδηλώσεις του Δήμου για την απόδοση τιμών στην Ελληνική Επανάσταση του 1821. 

Οι άνθρωποι του Δήμου, όπως δήλωσαν, έχουν ως κεντρικό ομιλητή τον συμπατριώτη τους Παυλόπουλο, στους σημερινούς εορτασμούς της Καλαμάτας για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωσή της από τον τουρκικό ζυγό και την έναρξη της Επανάστασης. 

Στις εκδηλώσεις θα λάβει μέρος και ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Άγγελος Συρίγος, που πριν πάρει εξουσία κραύγαζε για τα εθνικά μας δίκαια, αλλά σήμερα θα σφίξει θερμά το χέρι του Παυλόπουλου, εκείνο το χέρι που υπέγραψε την καταδίκη της Μακεδονίας μας. 

Και το αποκορύφωμα θα είναι αργότερα, ώρα 19:00, στο Μέγαρο χορού Καλαμάτας, όπου ο Παυλόπουλος θα βγάλει λόγο με θέμα: "Όψεις της πορείας του ελληνικού έθνους - Ρίζες και προοπτικές". 

Ο Παυλόπουλος, σαν άλλος Μαυροκορδάτος ή Κωλέττης, μιλά για την πορεία του έθνους μας και οι Έλληνες τον χειροκροτούν. 

Κάποιοι σαν αυτόν, όμως, βρώμισαν την Επανάσταση του Γένους μας με εμφύλιες διαμάχες και υπονόμευσαν τους ίδιους τους Αγωνιστές της Ελευθερίας! 

Καλαμάτα, θα έπρεπε να κρύβεις τον Παυλόπουλο κι όχι να τον αφήνεις να μιλά για το Έθνος μας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου