Σμαραγδής: Στα σκαριά ταινία για τον Ιωάννη Καποδίστρια! Τι είχε προτείνει το Οικουμενικό Πατριαρχείο;


22/3/2021

Ο σκηνοθέτης αποκαλύπτει σε συνέντευξή του όσα πιστεύει για τον πρώτο Κυβερνήτη!

Κινηματογραφική ταινία από τον Έλληνα σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή για τον Ιωάννη Καποδίστρια. 

Τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου και μέσα στους στόχους της ταινίας είναι να αναδειχθεί και η πολιτική ζωή του Κυβερνήτη αλλά και η προσωπική του πορεία. Τι άνθρωπος ήταν, πώς αναδείχθηκε στο υψηλό αξίωμα του υπουργού εξωτερικών της τσαρικής Ρωσίας, πώς και γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα για να της προσφέρει τον εαυτό του.

Σε συνέντευξή του στο κρατικό κανάλι, ο Γιάννης Σμαραγδής φανέρωσε όσα ο ίδιος πιστεύει για τον Κυβερνήτη: Ένας άνθρωπος που έφερε τον Θεό μέσα του, είχε την καλύτερη δυνατή επικοινωνία με το εσωτερικό του φως, είχε καλή ψυχή και μια έμφυτη ροπή προς το καλό! 

Για όλα αυτά ξεχώριζε από την εποχή του, και μέχρι σήμερα! 

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο κ. Σμαραγδής, είχε γίνει πρόταση από το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την αγιοποίηση του Ιωάννη Καποδίστρια! 

Ο πρώτος Κυβερνήτης δεν είναι άνθρωπος του παρελθόντος, αλλά ο άνθρωπος του μέλλοντος! Γιατί είναι φορέας του ελληνικού πολιτισμού και δίνει το παράδειγμα του τι σημαίνει να έχεις καλή ψυχή! 

Περιμένουνε με λαχτάρα να δούμε τον Ιωάννη Καποδίστρια, τον άχραντο Κυβερνήτη της Ελλάδας, να ζωντανεύει μέσα από τα μάτια του Γιάννη Σμαραγδή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου