Επικίνδυνα πάνω από 2 εκατομ. σελφ-τεστ για τα παιδιά! Οι αρμόδιες αρχές τα αποσύρουν! Πού;

                                                                                                                                (Πηγή:dpa)
23/4/2021

Πάνω από δύο εκατομμύρια σελφ-τεστ για την ανίχνευση του κορωνα-ιού κρίθηκαν επικίνδυνα και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από τους μαθητές!!!

Οι αρμόδιες αρχές του Αμβούργου ανακοίνωσαν ότι αυτά τα τεστ δεν επιτρέπεται να διενεργηθούν στα παιδιά, και τα απέσυραν! 

Ο λόγος; Περιέχουν μια επικίνδυνη χημική ουσία μέσα στο διάλυμα, στο οποίο γίνεται η καλλιέργεια για το τεστ. Πρόκειται για την ουσία από την ομάδα των οκτυλο-εννεϋλοφαινυλαιθοξυλικών, η οποία έχει ταξινομηθεί από την Ευρωπαϊκή  Ένωση ως ουσία υψηλού κινδύνου. 

Η εταιρεία παραγωγής αυτών των τεστ ήταν η κορεατική μάρκα SD Biosensor (Sars-CoV-2 Rapid Antigen Test). Οι αρμόδιες υγειονομικές αρχές του Αμβούργου δεν δίστασαν να αποσύρουν αυτά τα γρήγορα διαγνωστικά τεστ, προκειμένου να προστατεύσουν τα μικρά παιδιά. (Πηγή:welt.de)

Στην Ελλάδα, αυτοί που εκφράζουν τον φόβο και την αμφιβολία τους γι΄ αυτά τα γρήγορα τεστ σε μικρά παιδιά, αμέσως κατατάσσονται στους αρνητές και ψεκασμένους που δεν έχουν κοινωνική ευθύνη. Η πολιτεία και τα ΜΜΕ σε συντεταγμένη επίθεση κατά των απόψεων που δεν συμφωνούν με τις δικές τους... Μας καλούν να μην σκεφτόμαστε και να μην μιλούμε! Είναι οι Γερμανοί πιο δημοκρατικοί από τους Έλληνες;;;  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου