Εμβόλιο AstraZeneca: Βλάπτει, σκοτώνει, αλλά να εμβολιαστείτε όλοι! Συνιστά ο ΕΜΑ!

8/4/2021

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων ΕΜΑ συνιστά, παρά τις πολλαπλές περιπτώσεις σοβαρών θρομβωτικών επεισοδίων σε εμβολιασμένους με AstraZeneca, να συνεχιστούν ακάθεκτα οι εμβολιασμοί με το προϊόν της συγκεκριμένης εταιρείας. 

Αυτό ανακοίνωσε η διευθύντρια του ΕΜΑ Emer Cooke σε συνέντευξη τύπου στο Άμστερνταμ. Κατά την δήλωσή της: 

"Μετά από εμπεριστατωμένη μελέτη καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι οι περιπτώσεις με θρομβώσεις αίματος μετά από το εμβόλιο της AstraZeneca πρέπει να καταχωρηθούν ως πιθανές παρενέργειες αυτού του εμβολίου".

Δεν παρέλειψε η διευθύντρια να τονίσει ότι οι σοβαρές παρενέργειες μπορεί να εμφανιστούν σε κάθε ηλικία, και σε άνδρες και σε γυναίκες, σε υγιείς ή σε ήδη επιβαρυμένους με ασθένειες οργανισμούς, βάσει των στοιχείων που έχουν στην διάθεσή τους. (Πηγή:de.euronews.com)

Δηλαδή, ο ΕΜΑ, παραδέχεται ότι το εμβόλιο AstraZeneca έχει παρενέργειες σε όλους τους ανθρώπους, αλλά συνιστά να συνεχιστεί άπλετα η χρήση του, παγκοσμίως. 

Δηλαδή, οι ζωές που χάνονται και γίνονται στατιστικοί αριθμοί δεν έχουν καμία σημασία! Ούτε οι άνθρωποι που επιβιώνουν αλλά υποφέρουν από τις παρενέργειες, έχουν σημασία! 

Σημασία έχει να πουλήσει η εταιρεία τα εμβόλια που έχει παράγει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου