Πώς λέγεται η πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας από Έλληνες πολιτικούς;


7/4/2021

Τι σημαίνει ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΤΡΩΩ; 

Ενώ μέχρι τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο οι βούλγαροι πλαστογραφούσαν την ιστορία της Μακεδονίας μας,

ενώ λίγο αργότερα ανέλαβαν τα ηνία της ίδιας προσπάθειας οι σλάβοι των Σκοπίων, σήμερα βιώνουμε οι Έλληνες μία παγκόσμια τραγική πρωτοτυπία: Έλληνες πολιτικοί πλαστογραφούν την ιστορία της Μακεδονίας μας. 

Ταυτόχρονα, βούλγαροι και σκοπιανοί, σήμερα, φαγώνονται αναμεταξύ τους για την "μακεδονική" γλώσσα και ιστορία, σαν να είναι δικές τους κληρονομιές εκ Μεγάλου Αλεξάνδρου. Τσίπρας, Μητσοτάκης και οι παρατρεχάμενοί τους, απέχουν από την φαγωμάρα των σλάβων, νοιώθοντας βέβαιοι ότι: Η πλαστογράφηση της Μακεδονίας που ολοκλήρωσαν αυτοί και τα κόμματά τους, είναι τόσο πετυχημένη που δεν χρειάζεται πια να κάνουν τίποτα. Έχουν προδώσει την χιλιόχρονη ιστορία της Μακεδονίας μας, και παρακολουθούν ως εκστασιασμένοι θεατές το θέατρο παραλόγου μεταξύ των σλάβων. 

Τραγικά πιόνια σύγχρονων εφήμερων συμφερόντων οι Έλληνες πολιτικοί! Ωστόσο, κάνουν λάθος, η πλαστογράφηση μπορεί να ανατραπεί στο άμεσο ή πιο μακρινό μέλλον. Από αυτήν ή την επόμενη γενιά. Διότι, πολύ απλά, χωρίς Μακεδονία, δεν είναι δυνατόν να υπάρξει Ελλάδα. 

Αυτοί που διεκδικούν Μακεδονία, όσο εμείς μένουμε παθητικοί, θα φέρουν τον πόλεμο. Και τότε όλα θα ανατραπούν. 

Γιατί, κανένας δεν είναι τόσο ισχυρός που να μπορεί να ακυρώσει, όσα οι αρχαίοι Έλληνες μάς παρέδωσαν. Για παράδειγμα:

-Στο μεγάλο ανάκτορο των Μακεδόνων βασιλέων στην Βεργίνα, αποκαλύφθηκε εύρημα που αναφέρει ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΤΡΩΩ, που σημαίνει "στον Γενάρχη Ηρακλή". 

Επιγραφή σε μάρμαρο "ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΤΡΩΩ": Από τον Ηρακλή, σύμφωνα με την παράδοση,
κατάγονταν οι Μακεδόνες βασιλείς. Αποκαλύφθηκε το 1966 από τον Καθηγητή Μ. Ανδρόνικο.

Ο αρχαίος Έλληνας ρήτορας Ισοκράτης στον λόγο του προς τον Φίλιππο Β΄, με τον οποίο του ζητούσε να αναλάβει για χάρη όλων των Ελλήνων την αρχιστρατηγία στην εκστρατεία κατά των Περσών, τόνισε μεταξύ άλλων: "...Οι Θηβαίοι τιμούν τον αρχηγό του γένους σου - Ηρακλή". 

Στους βασιλικούς τάφους της Βεργίνας βρέθηκε ασπίδα του Φιλίππου πάνω στην οποία υπάρχει ως έμβλημα το ρόπαλο του Ηρακλή. 

Νομίσματα των Μακεδόνων έφεραν την μορφή του Ηρακλή. 

Η πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας μας από Έλληνες πολιτικούς, λέγεται προδοσία. Τόσο απλά, τόσο τραγικά, τόσο ανθελληνικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου