Φλώρος: Καγχάζει για την συνεργασία με τους γείτονες


2/4/2021

Ο Φλώρος θεωρεί ότι κοιμόμαστε όρθιοι, οι Έλληνες και γι΄ αυτό καγχάζει για την συνεργασία με τους γείτονες!

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Κων/νος Φλώρος συχνά κάνει δηλώσεις, πιστεύοντας ότι αναπτερώνει με τον λόγο του τους Έλληνες. Εμάς δουλεύει ή τον εαυτό του; Και αυτός και ο πρωθυπουργός του, θεωρούν ότι μάθαμε να ζούμε με τον ανιστόρητο συμβιβασμό τους και κατά συνέπεια μπορούν να πάνε παραπέρα με τα καινούργια θέλω τους. 

Τι δήλωσε ο Φλώρος σε διαδικτυακή εκδήλωση του Αμερικανοελληνικού Ινστιτούτου (ΑΗΙ) από Ουάσιγκτον; Το θέμα ήταν η αμυντική συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα και στις ΗΠΑ. Είπε μεταξύ πολλών άλλων ότι οι δύο χώρες έχουν κοινούς στρατηγικούς στόχους και η Ελλάδα είναι μία περιφερειακή δύναμη που ξέρει να υποστηρίζει την σταθερότητα και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή της. Και το κάνει αυτό η Ελλάδα, μέσω ενός πολυσχιδούς πλέγματος συνεργασιών που έχει οικοδομήσει, βάσει του οποίου μπαίνουν κάτω από την ίδια ομπρέλα χώρες που παραδοσιακά δεν είχαν καλές σχέσεις. 

Ξέρουμε εμείς. Αυτό το πολύπλευρο πλέγμα συνεργασιών περιλαμβάνει και την κατά ΣΥΡΙΖΑ περίφημη συμφωνία με τους Σκοπιανούς. Για να επιτευχθεί η παράξενη ειρήνη στην οποία πιστεύουν, έπρεπε να πάρουν τα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας μας. Και για να διατηρηθεί η ουτοπία της ειρήνης τους, πρέπει ελληνικά μαχητικά να προστατεύουν τον εναέριο χώρο των Σκοπίων που αυτοί οι αναίσχυντοι και ανιστόρητοι Έλληνες αποκαλούν "Βόρεια Μακεδονία". 

Ο Φλώρος είναι περήφανος, δεν χάνει ευκαιρία, το φωνάζει με τον λόγο και το βλέμμα του. Και θα παραμείνει τέτοιος, ακόμα κι αν η κυβέρνηση που υπηρετεί πάει να συνδιαχειριστεί με τους Τούρκους το Αιγαίο μας. Όταν ένας Έλληνας δέχεται προδοσία σ΄ ένα εθνικό θέμα, τότε δέχεται άνετα και προδοσία σε άλλο εθνικό θέμα. Το ζήτημα είναι να ξέρει αυτός ο Έλληνες πώς θα καμουφλάρει την προδοσία με βαρύγδουπες λέξεις και, βέβαια, με ταυτόχρονη πλύση εγκεφάλου από τα ΜΜΕ. 

Φλώρε, γιατί η Ελλάδα να μπει κάτω από την ίδια ομπρέλα με τις χώρες που διεκδικούν τα εδάφη και την ιστορία της;

Και, για να μπει, Φλώρε, κάτω από την ίδια ομπρέλα η Τουρκία, πόσες εξυπηρετήσεις θα της κάνουμε; Πόσα νησιά θα χάσουμε; Πόσο αίμα θα στάξει η Ελλάδα, πάλι, για να έχετε εσείς το ταχαμουδήθεν αυστηρό και περήφανο βλέμμα σας, λίγο πιο πάνω από τα σιρίτια σας; 

Αλήθεια, νοιώθετε ότι τα τιμάται τα σιρίτια σας, όταν πηγαίνετε στα Σκόπια και τα αποκαλείτε "Βόρεια Μακεδονία";

Δεν κοιμόμαστε όρθιοι, οι Έλληνες! Ούτε καταπίνουμε αμάσητη την τροφή της μεγάλης αγάπης του νέου Αμερικανού προέδρου για την Ελλάδα. Ο χρόνος, άλλωστε, είναι ο καλύτερος εταίρος της αλήθειας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου