Εμβόλιο Pfizer: Δεκάδες με προβλήματα μυοκαρδίτιδας στο εμβολιασμένο Ισραήλ!


26/4/2021

Τα ελληνικά ΜΜΕ τον τελευταίο καιρό δεν παραλείπουν να παρουσιάζουν πόσο καλή είναι πια η κατάσταση στο Ισραήλ, τονίζοντας ότι η χώρα που έχει εμβολιαστεί, έχει επιστρέψει στην κανονικότητα! Δεν είναι όμως έτσι! 

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας του Ισραήλ, εξετάζονται δεκάδες περιπτώσεις ανδρών που μετά και την δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer/Biontech κατά του κορωνα-ιού, νοσούν! Ποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν;

Φλεγμονή του καρδιακού μυός! 

Δεκάδες άνθρωποι, κυρίως νέοι άνδρες με μυοκαρδίτιδα, σύμφωνα με την ανακοίνωση των αρμόδιων ισραηλινών αρχών που ερευνούν ποια είναι η σύνδεση ανάμεσα στην φλεγμονή του καρδιακού μυός και του συγκεκριμένου εμβολίου κατά του covid-19. Επίσης, προσπαθούν να απαντήσουν στο ερώτημα αν ο υψηλός αριθμός των ανθρώπων με μυοκαρδίτιδα είναι ασυνήθιστος. 

Οι αρχές καθησυχάζουν τους πολίτες, ότι ακόμα κι αυτές οι ανεπιθύμητες παρενέργειες από το εμβόλιο, δεν βάζουν σε κίνδυνο τις ζωές τους. (Πηγή: welt.de)

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιατρική επιστήμη, η μυοκαρδίτιδα δεν είναι μια απλή φλεγμονή του μυοκαρδίου της καρδιάς. Μπορεί να επιφέρει, αυτή η φλεγμονή που προκαλείται από ιούς, μικρόβια ή τοξικές ουσίες, σοβαρό πρόβλημα, μέχρι και νέκρωση του καρδιακού μυός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου