Αυτοί δεν είναι ρατσιστές;

12/5/2021

Διαμαρτυρήθηκαν σήμερα οι Παλαιστίνιοι μαζί με συλλογικότητες - όπως αποκαλούνται - της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα.

Κατ΄ αυτούς, ο κακός είναι το Ισραήλ και πρέπει να τιμωρηθεί. 

Να σημειωθεί ότι εδώ και ημέρες κυριαρχούν μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων οι βομβαρδισμοί και το λουτρό αίματος. Κανονικός πόλεμος. Ανάμεσα στους δύο λαούς, πηγαινοέρχονται τα πυρά και αδικοχάνονται ζωές, πολλές φορές και αθώων ανθρώπων. 

Οι Παλαιστίνιοι μουσουλμάνοι που ζουν στην Ευρώπη έχουν ξεσηκωθεί. Στην Γερμανία, για παράδειγμα, έκαψαν πρόσφατα ισραηλινές σημαίες. 

Και στην Αθήνα σήμερα σημειώθηκαν επεισόδια, είχαμε παρέμβαση της αστυνομίας και έγινε χρήση χημικών κατά των διαδηλωτών. 

Το θέμα παρουσιάστηκε από τα ΜΜΕ της Ελλάδας, αλλά όλοι μίλησαν για διαδηλωτές. Αν ήταν Έλληνες πατριώτες που έκαναν πορεία διαμαρτυρίας προς την ισραηλινή πρεσβεία, τότε τα ΜΜΕ θα μιλούσαν για ρατσιστές και φασίστες. Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. 

Οι μουσουλμάνοι που ρίχνονται κατά του Ισραήλ μέσα στην Ελλάδα, δεν είναι ρατσιστές;

Σε κάθε περίπτωση, η έκρυθμη κατάσταση στο Ισραήλ, θα επηρεάσει και την Ευρώπη, αλλά και την Ελλάδα,  όπου ζουν πλέον πολλοί αλλοδαποί μουσουλμάνοι που εισήλθαν παράνομα στην Γηραιά Ήπειρο. 

Απευχόμαστε, βεβαίως, τα χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου