Αίσχος: Ο Μητσοτάκης υποδέχεται αύριο τον Ζάεφ ως "Βορειομακεδόνα"!

12/5/2021

 Αυτή η κυβέρνηση του Μητσοτάκη είναι η κλωνοποιημένη του Τσίπρα, χωρίς καμία αμφιβολία! Και οι δύο άνδρες είναι για το ανάθεμα*. 

Ο υπουργός της του Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, μίλησε στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μεταξύ άλλων και για την συμφωνία Ελλάδας-Σκοπίων για την διασύνδεση των δύο χωρών με νέο αγωγό φυσικού αερίου. "Αναμένουμε την έγκριση των ευρωπαϊκών αρχών. Είμαστε πολύ κοντά στο σημείο της έναρξης κατασκευής του σημαντικού έργου της διασύνδεσης αερίου. Η Ελλάδα είναι προσεκτική και έχει αναλάβει τη δέσμευση να βοηθήσει τη Βόρεια Μακεδονία στα σχέδια της", είπε ο υπουργός του Μητσοτάκη. 

Το ερώτημα είναι πότε θα έχουν όλοι αυτοί οι πολιτικάντηδες διασύνδεση με την εθνική λογική και την εθνική μας ιστορία. Κατάπτυστο να αποκαλούν τα Σκόπια ως "Βόρεια Μακεδονία", αντί να ακυρώσουν την ψευδο-συμφωνία του Άλεξ. 

Επίσης, αύριο, στο ίδιο "μεγαλειώδες φόρουμ" ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης θα υποδεχθεί τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ, ως "Βορειομακεδόνα". Τον Ζάεφ που μόλις πρόσφατα, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, υπερασπίστηκε την "μακεδονική του γλώσσα και την μακεδονική του καταγωγή". 

 Για το ανάθεμα είναι και η τωρινή κυβέρνηση. 

* Όπου ανάθεμα, λέγανε παλιά, ότι είναι ένας λόφος από πέτρες που πετούσαν οι άνθρωποι σε έναν τόπο εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου