Φίλης του ΣΥΡΙΖΑ: Απαξιώνει και προσβάλλει το μάθημα των Θρησκευτικών! Και ήταν υπουργός...


 11/5/2021

Ο πρώην υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων επί κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ, ο Ν. Φίλης, από τότε που δεν έχει κυβερνητική εξουσία, δεν χορταίνει να κάνει προκλητικές, προσβλητικές και κατά του Ελληνισμού δηλώσεις. 

Τώρα, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα παραπολιτικά 90,1, φανέρωσε διάφορες μαργαριταρένιες ιδέες του. Μεταξύ άλλων, είπε ότι δεν πρέπει να αναγράφεται στο Σύνταγμα ότι επικρατούσα θρησκεία στην Ελλάδα είναι η Ορθοδοξία. 

Και τι να αναγράφεται κυρ-Φίλη; Μουσουλμανική;

Πήγε ένα βήμα παραπέρα, λέγοντας ότι το μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία συνιστά χριστιανική κατήχηση και ότι πρόκειται για Κουραφέξαλα

 Αυτόν τον άνθρωπο, που απαξιώνει την θρησκεία των Ελλήνων, την Ορθοδοξία, είχε επιλέξει ο Τσίπρας για υπουργό στο νευραλγικής σημασίας υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων. Υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο εκ μέρους και των δύο ανδρών. Ο μεν Φίλης απόλαυσε την τότε εξουσία του και τώρα βρίζει τους Ορθόδοξους, ο δε Τσίπρας συνεχίζει να υποκρίνεται, μιλώντας καλά για τους Ορθόδοξους, θέλοντας έτσι να κερδίσει κάποια ψηφαλάκια. 

Μένει μόνο να βγουν οι Έλληνες από τον λήθαργό τους και να δώσουν στους υποκριτές την θέση που τους αξίζει μέσα στην ελληνική κοινωνία και βουλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου