57 ειδικοί επιστήμονες-γιατροί απαιτούν την άμεση παύση των εμβολίων κατά του κορωνα-ιού!


 11/5/2021

57 ειδικοί επιστήμονες και γιατροί ζητούν άμεσα να σταματήσουν όλα τα εμβόλια κατά του Covid-19, μετά από ενδελεχή έρευνα που πραγματοποίησαν, τα αποτελέσματα της οποίας είναι άκρως ανησυχητικά.

Τα δεδομένα της έρευνάς τους θέτουν υπό αμφισβήτηση την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αποκαλούμενων "εμβολίων". Κατά την επιστημονική τους άποψη, δεν πρόκειται καν για εμβόλια, και το πιο σωστό θα ήταν να αποκαλούνται γενετικές θεραπείες ή θεραπείες με φορείς εμβολίων!

 Η έρευνα των ειδικών από όλο τον κόσμο αποστέλλεται στους υπευθύνους όλων των κρατών, σε αυτούς που παράγουν τα εμβόλια και σε αυτούς που τα διανέμουν. Βάσει των στοιχείων της, τα εμβόλια δεν είναι αθώα, δεν είναι αποτελεσματικά και δεν έχει αποδειχθεί η υποχρεωτικότητά τους για θεραπευτικές διαδικασίες κατά του Covid-19. Υπάρχουν πάρα πολλά ζητήματα ανοιχτά. 

Η έρευνα αυτή είναι μία βόμβα! Όλοι θα έπρεπε να την διαβάσουν, όποια κι αν είναι η άποψή τους για τις γενετικές θεραπείες ή τα εμβόλια. Κατά τους επιστήμονες, οι περισσότεροι άνθρωποι, παγκοσμίως, δεν θέτουν ερωτήματα και προβληματισμούς αναφορικά με τα εμβόλια. Απλά, ακολουθούν τις οδηγίες και τους κανόνες που θέτουν οι κυβερνήσεις, θαρρείς κι αυτές έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη τους! Δυστυχώς, όμως, δεν ισχύει αυτό. 

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, δεν θα πρέπει οι πολίτες να εμπιστεύονται τους πολιτικούς και τους επιστήμονες που προωθούν τα αποκαλούμενα εμβόλια κατά του Covid-19. Γιατί;

-Γιατί, για παράδειγμα, δεν έχουν πραγματοποιηθεί εκτεταμένα πειράματα σε ζώα πριν από τις κλινικές δοκιμές και η εξουσιοδότηση έναρξης των εμβολιασμών στηρίζεται απλά και μόνο σε δεδομένα που αφορούν γενικούς κανόνες ασφαλείας. Ενώ οι δοκιμές που έγιναν γι΄ αυτά τα εμβόλια, είχαν διάρκεια μόλις 3,5 μηνών. Κατά συνέπεια, τίθεται εν αμφιβόλω η ασφάλεια αυτών των εμβολίων.

 -Γιατί, τα εμβόλια περιέχουν για παράδειγμα ένα συστατικό που μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο για τον άνθρωπο. Οι συγκεκριμένοι επιστήμονες τονίζουν ότι είναι αναγνωρισμένος πια ο ρόλος που διαδραματίζει η γλυκοπρωτεϊνη του SARS-CoV-2 που μπορεί να προκαλέσει ενδοθηλιακές βλάβες χαρακτηριστικές του COVID-19, ακόμα κι αν δεν υπάρχει λοίμωξη. Ποια η σχέση αυτής της γλυκοπρωτεϊνης με τα εμβόλια; Τα περισσότερα εμβόλια που ήδη γίνονται, μπορούν να προκαλέσουν την παραγωγή της γλυκοπρωτεϊνης Spike σε αυτούς που εμβολιάζονται. 

Οι πολιτικές αρχές και οι εταιρείες παραγωγής εμβολίων, παρά τους κινδύνους που συνεπάγονται τα εμβόλια, δεν έχουν σταθμίσει σωστά τα οφέλη και τις παρενέργειες αυτών. Κατά τους ερευνητές που ζητούν άμεση παύση των εμβολιασμών, απαιτείται άμεσα η διενέργεια ενός πλουραλιστικού διαλόγου μέσα στα πλαίσια των πολιτικών υγείας. (Περισσότερες πληροφορίες και τα στοιχεία της έρευνας:Francesoir)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου