Ο Έλληνας πρωθυπουργός τρώει χαλβά, γιατί του αρέσει, όχι γιατί αναγκάζεται!


 19/5/2021

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης φέρνει άμεσα στην Βουλή τρία μνημόνια προς ψήφιση που αφορούν την εδραίωση των Σκοπίων ως "Βόρεια Μακεδονία". 

Αυτό το κάνει, ενώ ξέρει ότι οι Έλληνες στην συντριπτική τους πλειοψηφία δεν αποδέχονται την ψευδοσυμφωνία του Τσίπρα στις Πρέσπες. 

Μάλιστα, υποδέχθηκε τον Ζάεφ, ο Μητσοτάκης, προσφάτως, και τον διαβεβαίωσε ότι θα κάνει τα αδύνατα δυνατά, για να υπερασπιστεί την "Βόρεια Μακεδονία". 

Και τι κάνει αμέσως μετά ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζάεφ; 

Αφήνει, όπως έχει, το όνομα του κόμματός του, με το οποίο εξελέγη πρωθυπουργός. Αυτό συνέβη την Κυριακή, 16 του Μάη, αμέσως μετά την συνάντησή του με τον Μητσοτάκη και τον Τσίπρα. Το κόμμα του το έλεγαν και το λένε και θα το λένε: "Σοσιαλδημοκρατική Ένωση της Μακεδονίας".

Ο δικός μας πρωθυπουργός τρώει χαλβά, του αρέσει να φαίνεται αγαθιάρης, και σε καμία περίπτωση δεν τον ανάγκασε κάποιος άλλος. Πιστεύει ότι ως αγαθιάρης -με την κακοπροαίρετη έννοια της λέξης- θα καταφέρει να εκμηδενίσει τον ελληνικό πατριωτισμό.

Ο Κ. Μητσοτάκης είναι ανίκανος απέναντι στο ελληνικό έθνος και την ιστορία του, μια ιστορία που λάμπει εδώ και χιλιετηρίδες. Θα επιτρέψει ο ελληνικός λαός Μητσοτάκης και Τσίπρας να σβήσουν αυτή την ιστορία;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου