Εφιάλτης: Όσοι εμβολιάζονται, κινδυνεύουν να κολλήσουν πιο εύκολα κορωνα-ιό!

Ο Γάλλος επιστήμονας που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου, Didier Raoult

24/5/2021

Αν η άποψη αυτή είναι σωστή, ότι δηλαδή οι εμβολιασμένοι κινδυνεύουν περισσότερο να κολλήσουν covid-19, τότε πρόκειται για εφιάλτη!

Ο γνωστός επιστήμονας από την Μασσαλία, Didier Raoult (πανεπιστημιακό νοσοκομείο Μασσαλίας), μέσω βίντεο, ανακοίνωσε την προηγούμενη εβδομάδα τα συμπεράσματα των δικών του ερευνών σε ασθενείς του. Σύμφωνα με αυτά, υπάρχουν άνθρωποι που αμέσως μετά τον εμβολιασμό τους, κόλλησαν covid-19. 

Η εφημερίδα Le Figaro, που μίλησε με τον συγκεκριμένο επιστήμονα, τονίζει ότι αυτός δεν διευκρίνισε αν η επικινδυνότητα αυξάνεται μετά από την πρώτη ή την δεύτερη δόση του εμβολίου. Και εκτός αυτού, από τις αρχές της πανδημίας δεν ήταν ένθερμος υποστηρικτής των εμβολίων. 

Ο Didier Raoult δήλωσε μεταξύ άλλων ότι έχει ήδη 46 ασθενείς με covid-19, που κόλλησαν μέσα στην πρώτη εβδομάδα αφότου εμβολιάστηκαν. Ο αριθμός, όπως τονίζει, είναι εντυπωσιακός και επικίνδυνος. 

Το συγκεκριμένο θέμα δεν συζητιέται ακόμα στην Ελλάδα. Εδώ επιμένουμε πάση θυσία εμβόλια, ανεξαρτήτως των παρενεργειών, των θανάτων και των ανθρώπινων φόβων. Αν όμως οι εμβολιασμένοι όντως κολλούν πιο εύκολα τον κορωνα-ιό, τότε τι θα γίνει; Όσοι εμβολιάζονται, θα απομονώνονται για 20-30 ημέρες, μήπως και γλιτώσουμε από τον εφιάλτη; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου