48χρονη από την Θήβα στην εντατική μετά το εμβόλιο Johnson&Johnson!


24/5/2021

48χρονη γυναίκα από την Θήβα υπέστη θρόμβωση και κινδυνεύει να πεθάνει μετά το εμβόλιο Johnson &Johnson.

Για το δραματικό γεγονός μίλησε η αδερφή της άτυχης γυναίκας στο mega, επισημαίνοντας ότι η 48χρονη έκανε το εμβόλιο στις 10 του Μάη, στις 17 βρέθηκε αναγκαστικά στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα, στις 20 οι γιατροί διάγνωσαν θρόμβωση και η γυναίκα μεταφέρεται στον Ευαγγελισμό. 

Θρόμβωση στο πόδι, πνευμονική εμβολή και εσωτερική αιμορραγία στο νεφρό και στο στομάχι. Η άτυχη γυναίκα που όπως είπε η αδερφή της έχει κινητικά προβλήματα αλλά κατά τα άλλα δεν αντιμετώπιζε κανένα άλλο πρόβλημα υγείας, πλέον παλεύει για να κρατηθεί στην ζωή. 

Και ποια θέση παίρνουν οι "ειδήμονες επί του θέματος εμβολίων"; 

Ο γνωστός πλέον Θ. Βασιλακόπουλος-καθηγητής πνευμονολογίας, τόνισε δημοσίως και τηλεοπτικώς ότι οι άνθρωποι που έχουν κινητικά προβλήματα, έχουν αυξημένο κίνδυνο θρομβώσεων. Και να μην είχε κάνει το εμβόλιο η γυναίκα, μπορεί να πάθαινε θρόμβωση. 

Αυτό και παρόμοια επιχειρήματα, προκειμένου να κάνουν όλοι τα εμβόλια κατά του κορωνα-ιού, είναι ανεδαφικά, προσβλητικά και αγγίζουν τα όρια της απανθρωπιάς. 

Γιατί εμβολίασαν την γυναίκα; Αφού είχε αυξημένο κίνδυνο για θρόμβωση, όφειλαν οι γιατροί να την εξαιρέσουν από τον εμβολιασμό. Ωστόσο, και εμβολίασαν την γυναίκα και νίπτουν τας χείρας τους από τις ευθύνες. 

Αιδώς, γιατροί, αιδώς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου