Ζητείται κάποιος για να σταματήσει τον Βασιλακόπουλο που προσβάλλει κατάφωρα τους Έλληνες!

27/5/2021

Έχει αποθρασυνθεί ο κ. Βασιλακόπουλος που προσβάλλει κατάφωρα τους Έλληνες, συνάμα και την ίδια την φύση του ανθρώπου!

Πώς λογαριάζει τον εαυτό του ως επιστήμονα ειδικό να μιλά (εδώ και μήνες) για τον κορωνα-ιό και να δίνει συμβουλές - εντολές για την συμπεριφορά μας; Και πώς λογαριάζεται από τους ιθύνοντες αυτής της χώρας ως επιστήμονας που μπορεί να εξαπολύει δηλητηριώδη βέλη κατά των Ελλήνων;

Ζητείται αυτός που θα σταματήσει την άκρατη και αντιεπιστημονική δημόσια συμπεριφορά του! 

Σε χθεσινή ραδιοφωνική συμμετοχή του, ο κ. Βασιλακόπουλος δεν δίστασε να απαντήσει σε ερώτηση 80χρονης γυναίκας που φοβάται τα εμβόλια, με τέτοιο τρόπο που της υποδείκνυε ότι δεν έχει τίποτα να φοβάται, μια και δεν θα ζήσει πολλά χρόνια ακόμα! Τι φοβάται η ακροάτρια;Τις μακροχρόνιες συνέπειες του εμβολίου; Τι θα συμβεί μετά από 30 χρόνια; 

Κατά τον κ. Βασιλακόπουλο, ένας μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος δεν πρέπει να φοβάται, γιατί, τι στο καλό, πόσα ακόμα χρόνια ζωής του απομένουν; Προσβάλλει άμεσα και αντι-ιατρικά τον άνθρωπο! Δεν πρέπει να του αφαιρεθεί ο δημόσιος λόγος; Αν ζούσε ο Ιπποκράτης, δεν θα τον αναγνώριζε ως γιατρό!

Εκτός αυτού, χλεύασε όλους τους Έλληνες που φοβούνται να εμβολιαστούν. Να πάνε σε ψυχολόγο, τους συνέστησε. Αυτός, πού πρέπει να πάει για να θεραπεύσει τον κακό και μισερό μικρόκοσμό του; Έφτασε μέχρι του σημείου να αστειευτεί (όπως είπε) με το DNA του Έλληνα! Δεν θα ήταν λάθος να το αλλάξει, πρότεινε ο τάχα επιστήμονας. 

Ανθελληνικές δηλώσεις εν είδει αστείου από τον κ. Βασιλακόπουλο. Στην πατρίδα μας έχουμε γεμίσει από τοιούτους "επιστήμονες" και πολιτικάντηδες που μόνο κακό λόγο έχουν να εκστομίσουν για τους Έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου