Πανεπιστήμιο Ulm: Νέα αποδεικτικά στοιχεία για την επικινδυνότητα του εμβολίου AstraZeneca!


 27/5/2021

Ενώ η Ελλάδα συνεχίζει ακάθεκτη τους εμβολιασμούς με AstraZeneca και οι επιστήμονες του κυβερνητικού στρατοπέδου χλευάζουν τους Έλληνες που φοβούνται τα εμβόλια, το γερμανικό πανεπιστήμιο Ulm αποδεικνύει μέσω επιστημονικών ερευνών, γιατί το εμβόλιο AstraZeneca μπορεί να αποβεί μοιραίο για έναν άνθρωπο!

Σοβαρότατο πρόβλημα, βάσει ερευνών του γερμανικού πανεπιστημίου Ulm:

Υπερβολικά μεγάλο το ποσοστό των ανθρώπινων πρωτεϊνών στο εμβόλιο της AstraZeneca!

Νέο ρίσκο με αυτό το εμβόλιο: Αποδείχθηκε η ρυπαρότητα του! 

Το πανεπιστήμιο Ulm, λόγω των σοβαρών παρενεργειών που παρουσιάστηκαν σε ανθρώπους που εμβολιάστηκαν με AstraZeneca, αναγκάστηκε να διεξάγει έρευνες, ώστε να εξαλειφθούν μελλοντικά τα προβλήματα. 

Οι έρευνες έδειξαν ότι στο κορωνα-εμβόλιο AstraZeneca βρέθηκαν πολλές ανθρώπινες αλλά και ιογενείς  πρωτεΐνες. Και αυτό είναι άκρως προβληματικό! Προξενούνται παρενέργειες όπως υψηλός πυρετός και θρομβώσεις που μπορεί να προκαλέσουν θάνατο (έστω και σε σπάνιες περιπτώσεις). Εξαιτίας των θρομβώσεων, μπλοκάρεται ένα από τα μεγαλύτερα αιμοφόρα αγγεία του εγκεφάλου. 

Σύμφωνα με το πανεπιστήμιο Ulm, ένα ακόμα επικίνδυνο πρόβλημα είναι η υψηλή περιεκτικότητα αυτού του εμβολίου σε πρωτεΐνες θερμικού σοκ. 

Το περιεχόμενο αυτών των πρωτεϊνών είναι ξεκάθαρα πάνω από τα επιτρεπτά όρια των 12,5 Μikrogramm. Τα αποτελέσματα των ερευνών δείχνουν ότι τα ποσοστά φτάνουν μέχρι και 32 Mikrogramm! Τουλάχιστον τα μισά εξ αυτών που περιέχονται στο εμβόλιο είναι ανθρώπινης προέλευσης. (Πληροφορίες από 24hamburg.de)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου