Λες και δεν έγινε πρωθυπουργός, λες και δεν βίωσε η Ελλάδα τον προοδευτισμό του!...


 13/5/2021

Τελικά, για να είσαι πολιτικός, πρέπει να έχεις κοντή μνήμη! Να μην θυμάσαι τι έκανες και τι είπες τα 4 και πλέον έτη που κυβέρνησες την Ελλάδα! 

Ο Α. Τσίπρας σε άρθρο του που δημοσίευσε στην "Κ" και αναπαρήγαγε στο twitter, αφού μίλησε για την δεξιά και την αριστερά και τον πλούτο (ο καημένος ζει πάμφτωχα), αποκορύφωσε τον λόγο του με τα κάτωθι:

"Είναι εθνικά αναγκαίο σε αυτή την ιστορική καμπή η χώρα να βρεθεί στη σωστή πλευρά της Ιστορίας. Αυτό όμως απαιτεί μια άλλη, προοδευτική κυβέρνηση. Που στη βασική διαχωριστική γραμμή, να παίρνει αταλάντευτα το μέρος της πλειοψηφίας. Των ανθρώπων του μόχθου και της δημιουργίας. Αλλωστε αυτοί έφτιαξαν την Ελλάδα και όχι οι λιγοστές οικογένειες που έβγαλαν τα κέρδη τους στο εξωτερικό τις μέρες της κρίσης, τη νέμονται και σήμερα και αναμένουν να είναι και πάλι οι βασικοί κερδισμένοι από τα κονδύλια του Ταμείου Ανάκαμψης".

 Ο Α. Τσίπρας που δεν υπολόγισε του ανθρώπους του μόχθου και της δημιουργίας που είχαν κατεβεί στους δρόμους προσπαθώντας να τον πείσουν να μην προχωρήσει στο εθνικό έγκλημα της ψευδο-συμφωνίας των Πρεσπών, μιλά σήμερα λες και δεν έγινε ο πρωθυπουργός της ήττας χωρίς πόλεμο! 

Εκτός κι αν στο μυαλό του μόνο οι δημόσιοι υπάλληλοι βολεμένων πεποιθήσεων καθώς και οι συνδικαλιστές που τους εκφράζουν, είναι οι άνθρωποι του μόχθου και της δημιουργίας. 

Πλειοψηφία είναι ο λαός, αυτό θεληματικά το ξεχνάει ο πρώην. Ο λαός που δεν κατεβαίνει στις συνδικαλιστικές οργανωμένες πορείες, γιατί δεν πιστεύει στους φωστήρες οργανωτές αυτών. Ο λαός που δεν έβγαλε έξω τα χρήματά του, κατά την κρίση, γιατί δεν είχε, αλλά και δεν πλούτισε, όπως ο πρώην κατά την διάρκεια της ίδιας κρίσης, ο λαός που δεν έκανε διακοπές σε πλουσιο-κότερα.  

Α. Τσίπρα είχες την ευκαιρία σου να πας στην σωστή πλευρά της ιστορίας, αλλά την καταχράστηκες και εθνικά και οικονομικά (μέχρι και ανύπαρκτο μετρό εγκαινίασες). 

Ευχόμαστε να έχεις την τύχη του φίλου σου του Ιγκλέσιας από τους podemos. Ίσως τότε βρεις ξανά την μνήμη σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου